Šta znači kada na dlanu imate zvijezdu, trougao, slovo M...?

Radiosarajevo.ba
Šta znači kada na dlanu imate zvijezdu, trougao, slovo M...?
/ Palmistry
Ako pogledate svoje dlanove, sigurno je da ćete vidjeti neke od ovih oblika na njima. Ukoliko vas zanima šta oni znače, to možete saznati u nastavku!

Skup manjih linija predstavlja i pozitivne i negativne promjene. Ako idu prema palcu, označavaju novi pravac u karijeri,  ako idu prema ivicama ruke, sugeriraju neočekivano putovanje, a ako su usmjerene ka korijenu dlana, onda biste mogli značajno promijeniti vašu rutinu kroz promjenu životnog puta.

Linije u obliku lanca predstavljaju prepreke u životu s kojima ste se izborili. Ujedno, one označavaju i neodlučnost te moguće probleme sa zdravljem, a njihova dužna označava i koliko dugo se možete boriti sa ovim problemom.

Križići su indikacija dugotrajnih problema te sukoba sa osobama koje vam ne žele dobro, te vam samim tim uzrokuju i stres.

Tačkice mogu biti sitne, a posljedica su lošeg zdravlja, problematične veze ili nekog lošeg iskustva - predstavljaju one trenutke koji su izazvali problem u nečijem životu. Ujedno, znak su opasnosti koja toj osobi predstoji.

Rešetke su znak nemogućnosti prilagođavanja, nesigurnost u odluku i konstantnu anksioznost s kojom se osoba može boriti.

Otočići su indikacija stresnih perioda bilo zbog karijere ili zdravlja, slabosti i strašljivosti te naslijeđenih srčanih bolesti, no poželjno je da otočići završavaju sa linijama.

Slovo M kreiraju linija srca, razuma i zdravlja i označavaju posebne osobe sa dobrom intuicijom, vrlo pouzdanim i odličnim prijateljima i poslovnim partnerima, piše Psychiclibrary.

Kvadratići su pozitivan znak i predstavljau zaštitu, dobru sreću i nekoga ko vas štiti.

Zvijezde predstavljaju uspjeh i bogatstvo, emocionalne probleme i nedostatak povjerenja. Tačnije, ako se nalazi na liniji života znači preokret u životu, ako je na kraju linije predstavlja slavu i velika postignuća.

Linije u obliku metle predstavljaju haos u kojem se osoba nalazi zbog određenog problema, te emocionalnu i fizičku rastrojenost.

Transverzalne linije su negativni simboli koji pozitivnu energiju pretvaraju u lošu, stvaraju prepreke u svim oblastima, te mogu označavati da osoba koristi svoje vještine za loše namjere.

Trougao označava sreću, sposobnost analiziranja, velika postignuća te osobu koja je spiritualna ili pomalo vidovita.

Trident donosi dobru sreću i pokazuje da će osoba biti sretna, zdrava i bogata.

Linije okrenute prema gore (od dlana) pokazuju da je osoba prevladala brojne poteškoće i dospjela do ostvarenja svojih ciljeva. Idealizam je vezan za ove linije.

Linije okrenute prema dole (od dlana) pokazuju kako je osoba izgubila kontrolu, pesimizam, nesreću, negativnost, gubitak...

Vertikalne linije označavju da bi se osoba mogla baviti zdravstvenim naukama, da liječi i rješava probleme.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije