Šta vaše omiljeno piće otkriva o vašoj ličnosti

Radiosarajevo.ba
Šta vaše omiljeno piće otkriva o vašoj ličnosti
Ako mislite da vaše omiljeno piće, koje naručujete svaki put kada izađete, ne znači ništa posebno, e, pa griješite.

Način razmišljanja i ponašanja može puno otkriti o karakternim crtama osobe, a na šaljiv i simpatičan način to može i vaše omiljeno piće.

Votka

Odabirete li ovo piće dok ste s rajomu kafiću, postoje tri moguća razloga za to:
Novi ste u ispijanju alkohola i ne želite ništa s posebnim okusom ili, jednostavno, ne poznajete vrste pića a za votku ste čuli.

Burbon

Uvijek odajete priznanje za naporan rad, a kada volite, volite do kraja. Ukoliko je suprotno, nećete šutjeti i jasno ćete reći što mislite, ali i zašto.

Gin

Lako se uklapate u bilo koji tip društva i uvijek ćete pronaći barem jednu osobu s kojom možeterazgovarati. Proljeće je vaše najdraže doba godine jer se sve budi i pokreće.

Irski viski

Vi ste osoba za partijanje i opuštanje, a zbog toga ste vrlo rado viđena osoba u društvu. Zabavni ste i opušteni pa vas prijatelji rado pozivaju na druženja.

Viski

U mlađim danima uvijek ste ispunjavali sve obaveze, pročitali svaku lektiru i bili vrijedna osoba. Imate na umu da ste dogovorili ludi provod ili dernek, ali prije toga ćete obaviti sve obaveze bez zadrške. Prijatelji vas cijene i uvijek će prvo pokucati na vaša vrata ako trebaju savjet.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije