Saznajte / Šta o vama otkriva dan rođenja?

16. 03. 2020. u 21:00:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 2

Datum rođenja, sa astrološkog aspekta, može da otkrije naše glavne osobine i ono čemu težimo u životu. Međutim, na nas imaju uticaja i dani u sedmici koji su svoja imena, u stvari, dobili prema planetama i uticajima koje one imaju.

Ponedeljak je Mesečev dan, utorak Marsov, srijeda Merkurov, četvrtak Jupiterov, a petak Venerin dan. Saturnov dan je subota, a nedjelja je Sunčev dan. Dan rođenja, pod uticajem određene planete, između ostalog utiče na naše ukuse i talente, kao i na  odnos prema ljubavi i poslu, piše portal Luftika.

Ponedjeljak

Žena - Vrlo ste senzibilni i nježni, i, uvijek slijedite svoje srce. Uživate u harmoničnom životu, zbog čega umijete da se prilagodite partneru i podvučete mu se pod kožu. Svoja topla osjećanja uvijek rado delite sa drugima, a do svog punog izražaja dolazite u ulozi majke. Dopadaju vam se stabilni i iskreni muškarci, a u ljubavi tražite sigurnost.

Muškarac - Posjedujete bogatu maštu, ne volite samoću i utjehu često nalazite u nježnim osjećanjima koja prema vama pokazuju druge osobe. Vrlo ste požrtvovani za članove svoje porodice, jer samo u okrilju svoga doma, pronalazite istinsku sreću i smisao života i stvaranja.

Utorak

Žena - Veoma ste strastveni i umijete da zavodite. Iako je vaša potreba za nezavisnošću vrlo naglašena i volite slobodu, znate da budete jako posesivni u odnosu prema partneru. Pošto ljubav često doživljavate kao igru, možete i nesvjesno da povrijedite partnera i nanesete mu bol.

Muškarac - Pored harizmatičnosti i šarma kojim zračite, vrlo ste ubjedljivi i uporni. Krasi vas smisao za humor, osmijeh koji ne skidate s lica i vječiti optimizam i entuzijazam. Svoja osjećanja rado dijelite sa drugima, volite zabave a u društvu ste veliki džentlmen.

Srijeda

Žena - Kada je ljubav u pitanju, veoma ste nestrpljivi. Volite slobodu, flert ali i avanture i uvek ste u potrazi za novim iskustvima. Vaša spontanost je urođena, a šarm prirodan. Nikada ne gajite pretjerane snove i iluzije i teško se vezujete za emotivnog partnera.

Muškarac - Veoma ste šarmantni i pričljivi. Zbog vašeg živahnog duha i smisla za humor, mnoge predstavnice nježnijeg pola priželjkuju da budu u vašem društvu. U emotivnoj vezi, najviše se pribojavate monotonije, jer osjećate stalnu potrebu za promjenama.

Četvrtak

Žena - Bez obzira na naglašenu potrebu za ljubavlju, možete da živite sami, jer ste vrlo nezavisni. Vaša potreba za flertom i romansama, najviše dolazi do izražaja na putovanjima. Od života volite da uzmete ono najbolje.

Muškarac - Vi ste pravi zavodnik. Istovremeno ste i konformista i neko kome, u zavisnosti od situacije, komfor uopšte nije važan. Umijete istinski da volite, ali ste isto tako i dobar glumac. Iako vas vezivanje i brak pomalo plaše, ipak, vi niste neko ko bi volio da živi sam.

Petak

Žena - Veliki ste esteta, romantični ste i senzibilni. Priželjkujete harmoniju u svemu, naročito u emotivnoj vezi. Plašite se samoće a zaštitu za kojom žudite, pronalazite uglavnom u okrilju porodice. Muškarce, također, privlačite svojim razoružavajućim osmijehom.

Muškarac - Kada izjavljujete ljubav, vi to zaista i mislite. Ne možete da živite bez nježnosti i potvrde da ste voljeni, pa bez toga ne možete da zamislite ni svoj odnos sa partnerom. Brak, porodica i kuća su vam najvažniji u životu, pa kada pronađate pravu osobu, ostajete s njom dok vas smrt ne rastavi.

Subota

Žena - Vrlo ste tajanstveni, nezavisni i originalni. Kao što ne volite da otkrivate mnogo toga o sebi, tako ni svoja osjećanja ne pokazujete tako lako. Za vas, zavođenje je igra intelekta. Iako znate da odajete utisak ravnodušnosti, veoma ste emotivni i imate potrebu da stalno pokazujete svoja osjećanja onima do kojih vam je stalo.

Muškarac - Ljubavna sigurnost često vam je važnija od strasti, a partner na vas može uvijek računati. Ispod vaše prividne nezainteresovanosti, krije se ogromna nježnost koju ponekad ne umijete da iskažete na pravi način. Vaše reakcije znaju da budu nepredvidive, veoma ste emotivni ali se plašite da drugi ne primjete tu vašu ranjivu crtu.

Nedjelja

Žena - Impulsivni ste, strastveni, puni entuzijazma i rado preuzimate inicijativu. U ljubavi uvijek pravite prvi korak, a u vezi ostajete sve dok vi to želite. Muškarci koji su s vama u vezi, moraju kad tad postići nešto značajno na profesionalnom planu. Nerado pristajete na kompromise i teško vam pada da žrtvujete svoju slobodu.

Muškarac - Ambiciozni ste i veoma sigurni u sebe. Autoritativno ponašanje i samoinicijativa su osobine koje najbolje opisuju vašu ličnost. Volite da pričate, rado slušate svoje sagovornike i prijaju vam komplimenti. Prema ženama se ponašate zaštitnički, a svoju strastvenu prirodu pokazujete im u svakom trenutku, navodi portal Luftika.

Tagovi: astrologija

NEMA KOMENTARA