Spice Girls zatvaraju Olimpijske igre

Radiosarajevo.ba
Spice Girls zatvaraju Olimpijske igre

Planirano je da Spice Girls nastupe na ceremoniji zatvaranja Ljetnih olimpijskih igara u Londonu, javile su u petak novine The Daily Telegraph

Svih pet članica pop grupe snimljeno je tokom proba u Fordovoj tvornici automobila u Dagehamu, u istočnom Londonu, pišu novine, prenosi UPI. 

Pored Spice Girls, izvođači poput Briana Maya, Pet Shop Boysa, Jessie J., Annie Lennox, Tinie Tempah i Georgea Michaela snimljeni su na probama za spektakl, koji će se održati u nedjelju na Olimpijskom stadionu u Londonu.   

Muzički režiser ceremonije zatvaranja, David Arnold, izjavio je da je radio na tom projektu dvije godine i da planira u ceremoniju uvrstiti 30 klasika britanske muzike

Kazao je da će ceremonija prikazati zemlju kao cjelinu, uključujući i model londonskih znamenitosti kao što su Tower Bridge i katedrala St. Paula. 

"Za mene, to bi trebala biti najveća after-party na svijetu. Ako je ceremonija otvaranja bila vjenčanje, onda je ovo bračni prijem", izjavio je Arnold za The Telegraph. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije