Šokantna ispovijest: Muž mi je zatražio razvod, a ja sam spavala s kumom

Radiosarajevo.ba
Šokantna ispovijest: Muž mi je zatražio razvod, a ja sam spavala s kumom
Foto: Stuff.co.nz / Ilustracija
Jedna Britanka poslala je pismo kolumnistici The Suna - Dear Deidre i priznala da je spavala s njegovim prijateljem, čovjekom koji im je bio kum na vjenčanju.

"Mom mužu je 26 godina, a meni 23. U braku smo bili godinu dana, no većinu vremena nismo bili zajedno jer je on vojsci. Ostala sam živjeti s roditeljima jer imam dobar posao kojeg se ne želim odreći. Moj muž je odlazio u drugu zemlju na šest mjeseci, a naš kum živi blizu njegove baze pa smo se dogovorili da ćemo kod kuma provesti tjedan dana prije muževa odlaska. Kum je otišao kod mame kako bismo bili sami", napisala je djevojka, javlja Index.hr i nastavila:

"Bilo je divno, razgovarali smo i vodili ljubav. Mislila sam da je sretan, no nakon nekoliko pića postao je negativan oko naše budućnosti. Sljedećeg dana otišli smo u šetnju pa se popodne poseksali. Nakon toga rekao mi je da moramo razgovarati, bio je ozbiljan. Tad je izjavio da želi razvod. Bila sam u šoku, a on je otišao. Kad se naš kum vratio kući, našao me uplakanu. Zagrlio me, a ja sam mu ispričala što je bilo. Rekao mi je da bih se trebala okupati i ranije leći da se smirim.

Sljedeće čega se sjećam je on u krevetu sa mnom. Mazio me i govorio da će uvijek biti tu za mene. Vodili smo ljubav i bilo je divno. Otada se dopisujemo svakog dana i dogovorili smo se da ćemo se opet vidjeti. Uzbuđena sam, ali i zbunjena. Muž mi je poslao svega nekoliko poruka otkako je otišao, iako mi je i ranije rekao da se neće moći javljati kad ode", istaknula je djevojka.

Deidre joj je odgovorila da ne bi bilo dobro da se ta romansa razvije.

"Kakav tip uskoči u krevet ženi najboljeg prijatelja kad je ona ranjiva? Ne mislim da je pouzdan partner. Naravno da vas je šokiralo to što vam je muž rekao, no možda je to rekao jer mu je bolno ostavljati vas. Bilo vam je lijepo do tog trena. Možda je zavaravao sebe da će mu razvod olakšati odlazak. Dajte svom muži i braku šest mjeseci pauze kako biste vidjeli možete li konstruktivnije razgovarati kad se vrati", napisala je Deidre.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije