Slavna astrologinja objavila horoskop za 2021: Šta nas čeka u ovoj godini

0
Radiosarajevo.ba
Slavna astrologinja objavila horoskop za 2021: Šta nas čeka u ovoj godini
Arhiv / Ilustracija

Posle 2020. godine ne čudi što svi gledamo i u zvijezde da saznamo šta i kako nas očekuje u 2021.

Ako je vjerovati jednoj od najpopularnijih i najpoznatijih astrologinja na svijetu Susan Miller, čeka nas bolji period. Oporavak i malo više sreće za sve horoskopske znake.

Evo detaljnog predviđanja astrologinje i njena prognoza za 2021. godinu:

Ovan

Pandemija ili ne, Ovnovi će ove godine imati uspjeha samo ukoliko iskoriste svoju energiju da se povežu s drugim ljudima. Tako da oni koji tragaju za poslom ili žele da promijene trenutni moraju da pristanu na svaki Zoom sastanak, online edukaciju i webinar. Dobra opcija je da se pridružite i nekim online grupama jer će vam takve veze značiti. Ovo nije baš u sklopu s karakterom Ovna, da se oslanja na druge, ali u 2021. ovo bi mogao da bude recept za uspjeh.

Bik

Bikove čekaju velike promjene u 2021. godini, ali oni koji su rođeni u aprilu će to baš osjetiti i to naročito kako se Uran bude dalje kretao. Ova planeta je u znaku Bika još od 2019. i tu ostaje u veoma sporom kretanju sve do 2026. Ona donosi prilike za Bikove, naročito u 2021. i to prije svega u karijeri. Neće sve teći glatko, ali će vrijedeti. Bikovima prilike stižu niotkuda ali imaju i sreće jer će nadređeni uspjeti da prepoznaju njihov potencijal.

Blizanci

Blizanci će zahvaljujući svojoj planeti Merkuru prosto procvjetati u 2021. "Blizanci će objaviti knjigu, scenario, pokrenuti podcast", kaže Miller, najavljujući da će ljudi rođeni u ovom znaku naročito biit okrenuti ovakvim vrstama poslova i da bi mnogi od njih mogli biti i svjetski priznati zbog svog posla. Predviđa im i dosta putovanja. Za one koji su iz drugih branši intelekt će takođe odigrati važnu ulogu u 2021. i savjetuje da ulažu u obrazovanje.

Rak

Rakovi su imali izuzetno teške prethodne tri godine ali im stiže makar finansijsko olakšanje u 2021. Kako kaže Miller, moguće da će dobiti ogromne sume novca, jednom ili u nekoliko navrata ali one ne stižu od nekog uspjeha na lutriji već zbog njihovih performansi na poslu. Ipak, moguće je i neko nasljedstvo.

Lav

Lavovi bi mogli da imaju jedan ljubavni krah početkom 2021. godine ali cijela priča ima taj bittersweet osećaj jer sve vodi k tome da uđu u vezu koja bi mogla da traje do kraja života. Razlog leži u tome da su se napokon osvijestili da ne mogu baš sve da urade sami. Ukoliko niste orijentisani ka romantici ovaj aspekt će se odnositi na poslovno-partnerske odnose, dobićete svog agenta, advokata, novog menadžera ili asistenta, nekog na koga ćete moći da se oslonite na poslovnom planu. Ovo je godina u kojoj lavovi uče važnu životnu lekciju i to sa sretnim završetkom jer će osoba koja im ulazi u život odigrati važnu ulogu i donijeti vam sreću.

Djevica

Za Djevice 2021. godina donosi neprekidni niz poslovnih prilika. Poslovi vam stižu sa svih strana i dobićete priliku da se pokažete u najboljem svjetlu. Naročit uspjeh imat će Djevice koje se bave nekom vrstom pisanja ili uređivanja jer će u narednih 12 mjeseci digitalne komunikacije biti idealno polje za njih. Čak i oni koji se nisu pretjerano bavili novi tehnologijama ove godine započinju rad na tom polju.

Vaga

Vage čeka velika ljubav u ovoj 2021. godini. Venerin uticaj biće takav da će držati ovaj vazdušni znak u ravnoteži i Vage mogu očekivati porast ljubavi i emocija. Za neke će to biti nove veze, za neke vjenčanja, oni koji su u dugim vezama mogu da očekuju da će se taj odnos produbiti, a mnoge Vage u 2021. postaju roditelji. Ukoliko se ne prepoznajete u ovim romantičnim prognozama, Miller daje savjet da se okrenete ličnim projektima jer biste mogli da imate puno uspjeha u njima.

Škorpija

Škorpije po starom dobrom običaju maksimalno su okrenute tome da iskoriste svoju moć i snagu. Kako smo i u 2021. godini dosta u kućama, ovo je za Škorpije dobar trenutak da organizuju renoviranje ili pak da kupe novu nekretninu. Imaće dosta uspjeha u tome, a mogli bi da potroše puno manje para nego što su isprva planirali, jer će imati sreće sa kupovinom.

Strijelac

Najbitnija vest za Strijelce u 2021. - opet ćete moći da putujete! Možda to neće biti u fazonu ranac na leđa pa kroz Evropu ali će biti dovoljno avantura. Uz to, slično kao Blizanci, za Strijelce će ova godina označiti i proboj na polju komunikacija i pisanja. Neki pokreću podcast, neki će iskoristiti i TikTok da pokažu svijetu neke od svojih kvaliteta, a uspjet će da na specifičan način pošalju k svijetu svoju poruku, kako se osjećaju i šta sve umiju.

Jarac

Jarac voli novac, on mu je uvijek na pameti i puno rade da bi do njega došli i ove godine to će im se i isplatiti. Jarčevima stiže novac u 2021. i to više nego što su očekivali. Isplatiće im se prethodni trud ili pak neka ulaganja koja su napravili u prethodne tri godine. Susan Miller kaže da im je to "poklon" od odlazećeg Saturna.

Vodolija

Čestitamo Vodolije - 2021. je vaša godina! Ona će biti kao pogodak na lutriji za sve rođene u ovom znaku. Biće u centru svih dešavanja. Neće pratiti trendove već će ih sami postavljati i to uspješno. Prema prognozi Susan Miller, prva dva mjeseca 2021. bit će malo sporija, ali kada se Jupiter odvoji od Saturna kreće srećni niz za Vodolije. Sve što budu poželjeli to će i dobiti!

Ribe

Ova godina za Ribe bit će u znaku izolacije, samoće i mira. Ribe će se potpuno okrenuti sebi i biće dosta introvertne na svim poljima. Ovo naročito važi za one koji se bave umjetnošću. Ali, bez obzira na to što će se osamiti, Ribe će imati puno uspjeha u svemu što budu radile u 2021, piše Noizz.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije