Skup SNSD-a: Pogledajte kako pleše Željka Cvijanović

Radiosarajevo.ba
Skup SNSD-a: Pogledajte kako pleše Željka Cvijanović
U Bijeljini je proteklog vikenda održano treće Savjetovanje Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD), a na ovom skupu zavidne plesne sposobnosti pokazala je prva dama manjeg bosanskohercegovačkog entiteta Željka Cvijanović.

Dvodnevni skup, koji je održan u Etno selu Stanišići, otvorio je predsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata Milorad Dodik. Savjetovanju su prisustvovali najviši stranački funkcioneri Željka Cvijanović, Nebojša Radmanović, Igor Radojičić, Nikola Špirić, Luka Petrović i drugi te članovi lokalnih odbora SNSD-a iz svih krajeva Republike Srpske.

Nakon prvog dana SNSD-ovci su se malo i opustili i napravili zabavu. Jasmin Komić, ministar za nauku i tehnologiju, imao je pravi mali koncert, a u prvim redovima, na zvuke njegove gitare, plesali su predsjednik Vlade RS-a Željka Cvijanvović i generalni sekretar Luka Petrović, kao i mnogi drugi SNSD-ovci.

Pogledajte kako pleše premijerka RS-a Željka Cvijanović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije