Sin priznao majci da njegova supruga bolje kuha

Radiosarajevo.ba
Sin priznao majci da njegova supruga bolje kuha

Tekst bez izmjena prenosimo sa satiričnog portala Njuz.net.

Siniša Puača, tridesettrogodišnji šumarski inženjer iz Zemuna, priznao je juče majci Ljiljani da njegova supruga Milica bolje kuva od nje. Puača navodi da je njegova majka dobra kuvarica ali da ju je žena ipak odavno nadmašila kada je priprema većine jela u pitanju.

-Pre par dana sam svratio kod mojih, pošto je supruga je bila na putu, pa su me roditelji zvali na ručak. Mama Lilja je spremila punjene paprike koje su bile OK, ali mi se činilo da im ipak nešto nedostaje, pa sam joj rekao da nisu baš onako dobre kao kada ih moja Milica napravi i da bi trebala da se posavetuje sa njom oko kuvanja – izjavio je Siniša za Njuz.

Puača kaže da je tek kada je video majčin izraz lica shvatio šta je uradio ali je tada već bilo kasno.

-Pokušao sam da se izvadim tako što sam rekao da Milica nikada ne spremi supu iz kesice kao što ona ume, ali nije vredelo. Baš se uvredila. Nije htela da ni da me sasluša. Tata i sestra su je ubeđivali kako nisam ozbiljno mislio, kao i da sam se samo loše izrazio, ali je tek nakon dva dana ponovo počela da priča sa mnom – dodao je naš sagovornik.

Siniša napominje da je sve moglo da bude mnogo gore da se nije „ugrizao za jezik“ u poslednjem momentu.

-Dobro je da joj nisam spomenuo kako sam punjene paprike zavoleo tek kada mi ih je Milica prvi put spremila – rekao je on.

Napomena: Njuz.net je satirični portal koji objavljuje isključivo vijesti šaljive prirode.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije