Sedmični horoskop do 14. oktobra: Rakovi i Blizanci u potrazi za dobrom energijom

0
Radiosarajevo.ba
Sedmični horoskop do 14. oktobra: Rakovi i Blizanci u potrazi za dobrom energijom
Foto: Pexels / Horoskop/ Ilustracija

Umjetnost, moda i ljepota područja su u kojima će Blizanci imati najviše uspjeha.

Lavovi će biti previše okupirani poslovnim zbivanjima, da bi se mogli opustiti u ljubavi, a Djevice čeka romansa.

Za ostale znakove tu je mnogo iznenađenja, ali i padova sa kojima bi se mogli izboriti uz malo više podrške.

Četvrti dan: Nastavljena potraga za rudarom Asimom Šehanovićem

Četvrti dan: Nastavljena potraga za rudarom Asimom Šehanovićem

Ovan 

POSAO – Gubit ćete papire, pogrešno ispunjavati formulare i zaboravljati prenijeti poruke. Kako biste izbjegli nesporazume i spriječili zaborav, radite planski i zapisujte bitne podatke.

LJUBAV – Budite oprezni ako ulazite u vezu. Mogli biste prekasno shvatiti da je osoba u koju ste se zaljubili nesređena i nespremna za pravi i zreli odnos. Ako ste u ozbiljnoj vezi, mogli biste planirati brak.

Objavljen je veliki ljubavni horoskop za oktobar: Za koga su zvijezde pripremile nešto posebno?

Objavljen je veliki ljubavni horoskop za oktobar: Za koga su zvijezde pripremile nešto posebno?

ZDRAVLJE – Nemojte se sasvim opustiti jer još uvijek traje djelovanje vama nepovoljnog znaka Vage, koja vas izlaže iscrpljenima i nezgodama. Hranite se zdravije, a dobro je i da posegnete za vitaminima.

Najbolji dan: 8. oktobar

Najlošiji dan: 13. oktobar

Bik

POSAO – Bit ćete skloni raspravama, a na trenutke tvrdoglavi. Odnosi s autoritetima bit će osjetljiva tema. Ne istjerujte pravdu na čistac, čak i ako mislite da ste u pravu. Nezaposleni bi mogli dobiti posao.

LJUBAV – Živnut ćete pred naletom uzbuđenja. Možda će osoba vašeg srca biti mlađa od vas ili netko koga poznajete otprije, ali nikad se niste imali prilike bolje upoznati. Vezani će se češće svađati, ali i brzo miriti.

ZDRAVLJE – Vaše će se psihičko stanje bitno popraviti pa ćete biti manje razdražljivi. Neki će krenuti u svijet duhovnosti, proučavajući literaturu na tu tematiku. No vreba vas Mars koji vas izlaže stresu, pa i bolestima.

Ilustracija
Foto: Pexels: Ilustracija

Najbolji dan: 11. oktobar

Najlošiji dan: 9. oktobar

Blizanci 

POSAO – Umjetnost, moda i ljepota područja su u kojima ćete imati najviše uspjeha, a pozitivna događanja očekuju i one koji se bave obrazovanjem, trgovinom i radom s ljudima.

LJUBAV – Otvoreno ćete razgovarati s partnerom, povjeriti mu dugo čuvanu tajnu ili razotkriti kompleks koji vas muči. To će pridonijeti boljem međusobnom razumijevanju. Samci će se zaljubiti u nekog ko je dosta komplikovan pa će im trebati puno strpljenja da dotičnog osvoje.

ZDRAVLJE – Fizička forma vam je odlična i možete se pohvaliti velikom izdržljivošću. No Mars u Škorpionu može vam nešto lošije djelovati na raspoloženje. Pazite se povreda na radnom mjestu, osobito ako radite sa strojevima.

Najbolji dan: 13. oktobar

Najlošiji dan: 12. oktobar

Rak 

POSAO – Slabo razlikujete dobre od loših prilika i saveznike od protivnika. Vrijeme nije pogodno za donošenje bitnih odluka jer vas ne krasi objektivnost. Ako ste privatni poduzetnik, poslujte u skladu sa zakonom.

Blizanci / Rak
Foto: Društvene mreže: Blizanci / Rak

LJUBAV – Partner će biti spreman priznati vam pogreške i propuste, što će poboljšati odnos. Samcima će zanimljiva i samozatajna osoba prilično zavrtjeti pamet. Sve češće ćete se dopisivati SMS porukama, što će vas i zbližiti.

ZDRAVLJE – Sedmica je odlična za posjet ljekaru i obavljanje potrebnih pretraga. Na poslu ćete previše raditi, što može biti uzrokom vašoj iscrpljenosti i umoru. No čuva vas borbeni Mars koji će vam dati energije da se izborite sa stresom.

Najbolji dan: 12. oktobar

Najlošiji dan: 14. oktobar

Lav 

POSAO – Borit ćete se za bolji položaj. Podnijet ćete zahtjev za unaprjeđenjem ili se posvetiti izradi životopisa, pratiti novinske oglase i slati molbe za bolje radno mjesto. Sve čega se dotaknete, bit će okrunjeno uspjehom.

LJUBAV – Bit ćete previše okupirani poslovnim zbivanjima, da biste se mogli opustiti u ljubavi. Obnovite romantiku s partnerom koji se sve više osjeća zanemarenim. Samci bi zanimljivu osobu mogli upoznati na internetu.

ZDRAVLJE – Psihički ste jako dobro i odlično ste raspoloženi. No Mars vam je nepovoljan i izlaže vas povećanom stresu, a pazite se i mogućih upala ili ozljeda. Koristite svaku priliku za odmoranje.

Najbolji dan: 10. oktobar

Najlošiji dan: 8. oktobar

Djevica 

POSAO – Bavite li se obrazovanjem, pisanjem, kulturom ili umjetnošću, polučit ćete zavidne rezultate. Pred vama su dani putovanja, odlaska na seminare i stručne skupove. Mnogima će se i zarade početi popravljati.

LJUBAV – Štiti vas Venera u vašem znaku. Neki među vama ostvarit će veliku želju pa biste mogli proslaviti zaruke ili će vam osoba u koju ste zaljubljeni uzvratiti osjećaje. Pred vama su dani stvoreni za nove susrete, ljubav i romantiku.

ZDRAVLJE – Aktivan društveni život pomoći će vam da optimističnije gledate na životne probleme. Treba vam opuštanje, zabava i odmak od sivila svakodnevice. Iskoristite vikende za izlete, osobito ako će vrijeme i dalje biti lijepo.

Najbolji dan: 11. oktobar

Najlošiji dan: 9. oktobar

Vaga 

POSAO – U solidnom ste razdoblju u kojemu ćete lucidnim idejama i radnom učinkovitošću nadmašiti sebe. Imat ćete spretne ruke i dobro se snalaziti u praktičnim poslovima. Poboljšat će se odnosi s kolegama i šefovima.

Šta kažu astrolozi: Ovo je pet horoskopskih znakova s najhladnijim srcima

Šta kažu astrolozi: Ovo je pet horoskopskih znakova s najhladnijim srcima

LJUBAV – Razmišljat ćete o prekidu veze, a na to će vas nagnati osjećaj da ste istrošili sve osjećajne zalihe. Nemojte nagliti jer će vas taj osjećaj uskoro napustiti. Samci su zaljubljeni u teško osvojivu osobu, ali to još više pobuđuje vašu maštu i strast.

ZDRAVLJE – Imat ćete zaštitu Suna u svom znaku pa ćete zahvaljujući odličnoj fizičkoj kondiciji sve dobro podnositi. Manje tegobe moguće su s osjetljivom kožom lica pa je njegujte nježnim preparatima.

Najbolji dan: 14. oktobar

Najlošiji dan: 11. oktobar

Škorpion 

POSAO – Privlačit će vas zahtjevni zadaci, poslovi kojima niste dorasli i situacije u kojima ćete moći dokazati svoje sposobnosti. Bolje ćete zarađivati, vratiti neke dugove. No pazite se neiskrenih kolega i nekih urota.

LJUBAV – Zahvljujući Veneri u naklonjenom vam znaku Djevice, oko vas će biti sve više prilika za novu ljubav. Iako u vezama i brakovima ima svađi, obostrana ljubav sve pobjeđuje! Mars vas čini posebno stratvenima i erotičnima.

ZDRAVLJE – Iscrpljuje vas Marsov uticaj u vašem znaku pa se teže koncentišete i pamtite. Godile bi vam blaže fizičke aktivnosti, poput šetnji ili vožnje biciklom. Pazite pritom da se ne povrijedite ili dobijete upalu mišića.

Ilustracija
Foto: Pexels: Ilustracija

Najbolji dan: 12. oktobar

Najlošiji dan: 10. oktobar

Strijelac 

POSAO – Vjerovat ćete u uspjeh i neće vam biti žao uložiti mnogo energije. Odlično su vam aspektirani trgovina, marketing, ekonomija, kao i odnosi sa strancima i putovanja. Mogli biste s prijateljem udružiti snage u zajednički posao.

LJUBAV – Mnogo ćete postići odlučite li stati na kraj lošoj vezi ili zavesti osobu koja vam se sviđa. Vrijeme je da napravite iskorak u nešto novo – ostavite prošlost iza sebe! Bitno je da ne zaspostavljate društveni život, izlaske i zabavu.

ZDRAVLJE – Moguće su probavne tegobe, a pripazite se i crijevne viroze! Mogući su naleti neraspoloženja, a neke među vama morit će nesanica. No čuva vas naklonjeno Sunce pa će sve tegobe biti prolaznog karaktera.

Najbolji dan: 8. oktobar

Najlošiji dan: 12. oktobar

Jarac

POSAO - Čuvajte se neiskrenih saradnika koji bi vam mogli raditi iza leđa. Povjeri li vam netko važnu poslovnu tajnu, nemojte je nikome ispričati jer bi se sve moglo doznati. No nekima među vama otvara se prilika za napredovanjem.

LJUBAV – Dobar Venerin uticaj omogućit će vam da se otvorite prema drugima i odškrinete vrata uzbudljivim ljubavnim prilikama. Iznenadit će vas duboki osjećaji prema jednoj osobi pa ste samo na korak velikoj zaljubljenosti.

Ilustracija
Foto: Pexels: Ilustracija

ZDRAVLJE – Mogli biste osjetiti pad svojih psihičkih sposobnosti u vidu umora i nemira. Trebat će vam trenuci samoće, kako biste sredili dojmove i vratili unutarnji mir. No imate dovoljno energije kojom ćete pobijediti stres.

Najbolji dan: 11. oktobar

Najlošiji dan: 13. oktobar

Vodolija

POSAO – Odlično ćete poslovati s inostranstvom, a neki će i novi posao dobiti izvan granica zemlje. Na radnom mjestu ste iznimno snalažljivi i uspješni pa to primjećuju i vaši šefovi, koji će vam dodijeliti odgovornije poslove.

LJUBAV – Mnogo izlazaka i poznanstava u vaš će život donijeti novu osobu u koju ćete se zaljubiti. Ne dopustite da vam nečije kritike na račun simpatije pokvare prvi dojam. Vjerujte prvenstveno sebi i onome što vi osjećate.

ZDRAVLJE – Mogli biste osjećati jak umor i neraspoloženost. Okružite se veselim ljudima. Pripazite se prehlade ili viroze – osnažite se vitaminima. Prije spavanja dobro provjetrite sobu i provjerite kvalitetu madraca na kojem spavate.

Najbolji dan: 14. oktobar

Najlošiji dan: 10. oktobar

Ribe

POSAO – Nemojte brzopleto nasjedati na glasine o sebi. Izbjegnite sva suprotstavljanja jer nećete uspjeti naći odgovarajuće riječi kojima biste argumentirali svoje izjave. Najbolje vam se razvijaju poslovi prema inozemstvu.

Ilustracija / Horoskop
Foto: Pixabay: Ilustracija / Horoskop

LJUBAV – Ako ste imali ljubavnih nesuglasica, od ovog tjedna lakše ćete ih riješiti. Neuzvraćeni osjećaji i patnje ostaju iza vas. Nekima je na pomolu nova veza koja bi mogla imati veze s osobom koja živi ili radi u inostranstvu.

ZDRAVLJE – Mars u Škorpionu vas osnažuje i puni pozitivnom energijom. Zanimat će vas svijet alternative, bioenergije i opčenito sve što ima veze s duhovnošću. Osjetit ćete priljev energije koja će vas činiti dinamičnijima, piše 24sata.hr.

Najbolji dan: 9. oktobar

Najlošiji dan: 12. oktobar

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije