Sedam noćenja u hotelu Medena uz eKupon po najboljoj cijeni

Promotivni tekst
Sedam noćenja u hotelu Medena uz eKupon po najboljoj cijeni
Promo / Hotel Medena
U prekrasnom zaljevu, obavijen vijencem guste borove šume, nalazi se hotel Medena, vodeći turistički objekt na ovom dijelu Jadrana.

Hotel Medena u Segetu Donjem, nedaleko od Trogira i Splita, smješten je na slikovitoj lokaciji u blizini plaže i ima prekrasan pogled na more u kojem možete uživati opušteno sedmicu dana sa svojom porodicom.

 

Vaša djeca biti će oduševljena bogatim sadržajem hotela, dok Vi uživate u borovom hladu odmah kraj mora!

 

Blaga jadranska klima, bujna suptropska i mediteranska vegetacija, arhipelag slikovitih otoka i otočića koji skrivaju mirna ribarska sela u svojim uvalama, skrivene kamenite i šljunčane plaže, ljepota i raznovrsnost folklora, slikovita seoska arhitektura, moderni turistički objekti idealni za odmor, zabavu i rekreaciju ljeti i zimi, tradicionalna gostoljubivost, dalmatinski specijaliteti, ribarenje i vesele ribarske noći koncerte ozbiljne muzike u srednjevjekovnim ambijentima gradova.

 

Sedam noćenja na bazi polupansiona u hotelu Medena po najboljoj cijeni, kao druge atraktivne ponude pronađite samo na www.ekupon.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije