Šapat zvijezda: Velika sreća u ljubavi čeka ova tri horoskopska znaka

0
Radiosarajevo.ba
Šapat zvijezda: Velika sreća u ljubavi čeka ova tri horoskopska znaka
Foto: Shutterstock / Horoskop / Ilustracija

Puni Mjesec je od 1. augusta u Vodoliji i daje nam snažan poticaj za ostvarenje snova. Ako želite ljubav, počnite se sada koncentrisati jer ljubavna energija najbolje djeluje u pozitivnom okruženju, a Svemir dobro reaguje na one koji žele najbolje.

U augustu 2023. tri znaka Zodijaka ostvarit će sve svoje snove. U tome im ide u prilog nekoliko tranzita Venere, a pomaže im i moćna vladavina Lava.

Drugog dana augusta 2023. osjetilo se kako Mjesec napušta znak Vodolije i ulazi u znak Riba. Ono što ovaj tranzit stvara kod određenih znakova je osjećaj opuštenosti.

Insula, štit, kruna i rijeka Una: Ovaj grad u BiH planira vratiti svoje historijske simbole!

Insula, štit, kruna i rijeka Una: Ovaj grad u BiH planira vratiti svoje historijske simbole!

Vodolija može biti zbunjujuća, pa kada Mjesec u znaku nje uđe u znak Riba, osjećat ćemo se kao da konačno bolje razumijemo sve stvari koje prije nismo baš razumjeli.

Ribe su znak mudrosti i učenja, a 3 horoskopska znaka uskoro će vidjeti velike pozitivne promjene u ljubavnom životu i osjetiti da im se sreća napokon osmjehnula.

Nikako ne mogu zajedno: Ovi horoskopski parovi imaju najlošiju vezu

Nikako ne mogu zajedno: Ovi horoskopski parovi imaju najlošiju vezu

Ljubav je nedokučiva, a kada je konačno 'uhvatimo', vrlo je delikatna i dragocjena stvar.

U augustu će tri znaka osjetiti da im je u ljubavi konačno sve pošlo za rukom.

Bik

Kad god je Mjesec u Ribama, skloni ste se osjećati malo opuštenije u vezi stvari poput ljubavi, posla, pa čak i zdravlja. Vaše stanje tjeskobe je smanjeno i budući da ste po prirodi pomalo zabrinuti, tranzit dolazi kao dobrodošao dodatak vašem svijetu.

Zaljubljeni s partnerom osjećat ćete se idilično, toliko da ćete se smiješiti više nego inače. Možda je vrijeme napetosti prošlo i sada kada je Mjesec u Ribama, oboje možete prepoznati da ste istinski zaljubljeni jedno u drugo i da vašu vezu treba shvatiti ozbiljno. Vi niste par koji se rastaje, bez obzira na sve.

Rak

Ovakvi dani vam vraćaju vjeru u ljubav, jer Mjesec u Ribama daje vam duševni mir za kojim čeznete. Napokon, imate razdoblje bez drame u kojem vas dvoje zapravo niste zainteresovani za bilo šta drugo osim za posvećenje jedno drugome.

Znakovi koji moraju da prođu kroz ljubavne odnose
Foto: Društvene mreže

Drugim riječima, ono što ovo razdoblje čini tako posebnim je uživanje u vašoj ljubavi bez ikakve buke. Napokon osjećate da cijeli Svemir radi na tome da vaš život učini boljim mjestom. Lijepo je konačno se slagati s partnerom, bez ijedne svađe na vidiku, pa uživajte maksimalno.

Riba

Kako Mjesec ulazi u vaš horoskopski znak, osjećate se moćno u ljubavi, ali i spokojno u životu. Uostalom, vaš se partner prilično navikao na vaše nestašluke, nagle promjene raspoloženja, ljutnju, ali i izjave ljubavi.

Egipatski horoskop: Ovo su tri najsretnija znaka, saznajte da li vas prati sretna zvijezda

Egipatski horoskop: Ovo su tri najsretnija znaka, saznajte da li vas prati sretna zvijezda

Te ludorije nisu uvijek tako zabavne kao što biste željeli da budu, ali ne bojte se, ovo je mirno vrijeme za ljubav i počet ćete shvaćati da vam treba više augustovskih dana.

Čini se da možete preživjeti život bez teških dramskih scena, a za vrijeme Mjeseca u Ribama takvo je razdoblje i pred vama. Učinite si uslugu, nastavite u dobrom raspoloženju i bez potrebe za dramom, a vaš partner će to znati cijeniti, piše Story.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije