Samoprozvani 'moderni Nostradamus' objavio proročanstvo za ovu godinu: "Čeka nas 3 dana tame"

3
Radiosarajevo.ba
Samoprozvani 'moderni Nostradamus' objavio proročanstvo za ovu godinu: "Čeka nas 3 dana tame"
Foto: Unilad / Salome za sebe tvrdi da je moderni Nostradamus

Imali smo toliko mnogo 'predviđanja' i proročanstava kroz tisućljeća, a neka su se i ostvarila - što bi naš narod kazao, i 'ćorava koka zrno ubode'.

Ali, postoje oni koji tvrde da posjeduju specijalne moći pomoću kojih mogu tačno znati kada će se veliki historijski događaji dogoditi. Bili su to nekad baba Vanga ili Nostradamus, a danas izvjesni Athos Salome sam za sebe tvrdi da je 'moderni Nostradamus' koji je predvidjeo COVID-19 i smrt kraljice Elizabete II.

Salome sada ima novo proročanstvo i tvrdi da nas do kraja godine čekaju "tri dana mraka"... Razlog? Masovni nestanci električne energije diljem planete zbog upotrebe naprednog oružja.

U Bugojnu promocija knjige “Patriotska liga u rađanju čuda bosanskog otpora”

U Bugojnu promocija knjige “Patriotska liga u rađanju čuda bosanskog otpora”

On je za britanske medije izjavio kako bi korištenje tehnologije elektromagnetskog pulsa (EMP) u modernom ratovanju moglo poremetiti globalne energetske mreže do kraja godine. On dalje tvrdi da će to uzrokovati 'tri dana tame'.

Upozorava i na opasnost vještačke inteligencije (AI): "AI se pojavljuje kao faktor koji bi mogao biti i oruđe za održavanje mira, ali i stvoritelj novih sukoba. Napredne nacije, uključujući Sjedinjene Države, tiho su unapređivale EMP tehnologiju. SAD, naime, istražuje mogućnosti EMP-a od testiranja operacije Prime 1960-ih, s ciljem korištenja ove tehnologije za neutraliziranje prijetnji uz minimalnu fizičku štetu. Slično tome, Rusija i Kina ulažu u EMP tehnologije kao alate za ometanje infrastrukture potencijalnih neprijatelja. Čak i Sjeverna Koreja unatoč svojim ograničenjima pokazuje interes za EMP tehnologiju kao dio njihove taktike preventivnih napada."

"Ova promjena u usvajanju označava rastući trend u kojem se EMP ne promatra samo kao oružje, [već] kao bitan element nadolazećih vojnih pothvata koji imaju potencijal značajno i brzo poremetiti kritične sisteme", bizarna je izjava modernog Nostradamusa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije