Samo je htio da mu supruga oprosti, a sada mu se zbog tetovaže smije cijeli internet

Radiosarajevo.ba
Samo je htio da mu supruga oprosti, a sada mu se zbog tetovaže smije cijeli internet
Arhiv / Ilustracija

Jedan je tatoo umjetnik na svom Instagram profilu objavio fotografiju tetovaže koja je nastala drugog dana ove godine i jako brzo postala jedna od glavnih tema na društvenim mrežama.

"Ja, Jose L. Torres svojevoljno sam napravio ovu tetovažu 2. januara 2019. godine zato da bih ponovo zadobio ženino povjerenje i iskupio se za bol i patnju koju sam joj priuštio. Ja sam: lažljivac, varalica, manipulator, prevarant, ljubitelj prostitutki, nepošten i bez poštovanja prema drugima", navodi se na prilično velikoj tetovaži pokajnika Josea.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tattoos By Jorge (@sickcat_13) on

"Ništa se ne može mjeriti s lijepim slovima odmah na početku godine",  napisao je tattoo umjetnik uz fotografiju, ali više od same tetovaže i neobičnog pokušaja isprike, javnost je primijetila pravopisne pogreške.

Tako na Joseovom torzu umjesto deceiver (prevarant) stoji deciever, a umjesto disrespectful (bez poštovanja) piše disrespectul.

"Nisam znao za pravopisne pogreške dok ljudi nisu počeli govoriti o njima. Engleski nije moj materinji jezik i zato uvijek kažem klijentima da se pobrinu za pravopis i gramatiku. Osim toga, pitao sam ga je li siguran u svoju odluku i to čak nekoliko puta, ali on je rekao da je siguran jer je zaista zabrljao i želi ispraviti stvari", kazao je tattoo majstor za strane medije, prenosi Slobodna Dalmacija. 

Iako nije poznato kako je reagirala Torresova supruga, korisnici društvenih mreža nisu ga štedjeli.

"Tvoja iduća žena bit će oduševljena ovom tetovažom", samo je jedan od komenatara, dodajući mu da već sada "počne štedjeti za lasersko uklanjanje tetovaže i rastavu jer ćeš sigurno proći kroz oboje".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije