Rodila djevojčicu pa se zapitala ko joj je otac: Kao da nije bila naša

Radiosarajevo.ba
Rodila djevojčicu pa se zapitala ko joj je otac: Kao da nije bila naša
PrtScr / Fotografija porodice Garcia

Latinoamerikanka Edith Garcia (33) iz Kalifornije u junu 2014. rodila je djevojčicu Tatianu, ali kada je prvi put ugledala, i sama se zapitala je li njezin suprug otac novorođenčeta.

Iako je znala da nije prevarila svojega supruga, zapitala se je li to napravila, a da nije bila ni svjesna jer je djevojčica koja se rodila imala jako svijetlu kožu i gotovo bijelu kosu.

"Na trenutak sam pogledala u svoga supruga i preispitala svoje odluke. Bilo mi je smiješno jer sam znala da nijedno od nas dvoje ne bi tako nešto učinilo, no kada pogledate dijete koje je rodila tamnoputa meksičko-američka žena, zapitaš se iako je riječ o tebi", kazala je majka.

Na njezinu sreću, ipak nije imala aferu koje ni sama nije bila svjesna nego su ona i suprug Raul nositelji gena za albinizam, ali to nisu znali.

Iako su joj roditelji tamnije puti s crnom kosom i tamnosmeđim očima, djevojčica ima gotovo bijelu kosu, svijetle je puti i plavih očiju.

"Kasnije smo suprug i ja doznali da imamo albinizam u obitelji, no zadnji slučaj zabilježen je prije barem pet generacija",rekla je Edith, piše The Sun.

Malena Tatiana, kaže, atrakcija je gdje god da se pojave.

"Ona zna da je posebna. Navikla je na pozornost nepoznatih ljudi i čini se da joj to ne smeta. Mislim da je to važno i za nju, da se osjeća samouvjereno i da zna da je posebna na svoj način, no i dalje jednaka kao i mi", kaže majka petogodišnjakinje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije