Ring djevojka: Atraktivna Lindsey napušta posao zbog prevelikih grudi

Radiosarajevo.ba
Ring djevojka: Atraktivna Lindsey napušta posao zbog prevelikih grudi
Foto: Instagram / Lindsey Pelas
Krajem prošle godine atraktivna plavuša Lindsey Pelas iz SAD-a najavila je da će možda napustiti UFC, a sad je sigurna u tu odluku, javljaju američki mediji.

Lindsey je dosad bila ring djevojka, a sada joj je zbog njenih grudi postalo teško raditi taj posao. Kako tvrdi, svaka njena dojka teška je pet kilograma.

Iako joj stvaraju probleme, ova ljepotica ne planira ih hirurški smanjivati.

 

A post shared by lindsey (@lindseypelas) on

"Osoba koja bi smanjila grudi poput mojih bi bila potpuno luda, moje grudi su grudi iz snova, nikad ih se ne bih odrekla", rekla je prije nekoliko mjeseci.

"Kad sam imala 11 godina, punila bih grudnjak i molila se za velike grudi. Bila sam opsjednuta njima, one su bile moja najveća želja. Nema šanse da bih mijenjala svoje tijelo", tvrdi ova ljepotica koja gotovo nikad ne nosi grudnjak, prenosi Index. 

 

A post shared by lindsey (@lindseypelas) on

"Stalno me bole leđa, bila sam kod doktora, no ni oni nisu sigurni što je uzrok. Skoro nikad ne nosim grudnjak, samo nosim odjeću koja mi bolje odgovara”, tvrdi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije