Reality zvijezda optužila kolege za silovanje: Uhapšena dvojica muškaraca

Radiosarajevo.ba
Reality zvijezda optužila kolege za silovanje: Uhapšena dvojica muškaraca
FOTO: Flickr / Ilustracija
Poznata, ali neimenovana reality zvijezda optužila je dvojicu kolega za silovanje na jednom privatnoj zabavi na kojoj su se u velikim količinama konzumirali droga i alkohol, prenosi Dailymail.

Riječ je o dvojici muškaraca u kasnim 20-ima koji su uhapšeni pod sumnjom da su je napastovali u ranim jutarnjim satima na zabavi u blizini TV studija u kojemu su prije toga snimali.

Oni su te optužbe opovrgnuli tvrdeći da je bila riječ o seksu u troje na koji su svi pristali.

Žrtva tvrdi da se na zabavi onesvijestila, a kad se probudila, shvatila je da je iskorištena.

“Mlada žena u ranim 20-ima probudila se loše se osjećajući na privatnoj zabavi punoj droge i alkohola. Nakon što je došla k sebi, shvatila je da je bila žrtva seksualnog napada, odmah je sjela na taksi i otišla u bolnicu. Potom je pozvana policija i ona je podnijela službenu prijavu. Bila je prilično izvan sebe, jako uzrujana i izbezumljena u vezi onoga što se dogodilo. Ona je poznato ime u Velikoj Britaniji i fanovi bi odmah prepoznali o kome se radi”, rekao je izvor za britanske medije.

Glasnogovornik tužiteljstva poručio je da policija istražuje navode o silovanju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije