Razvode se kako bi vjenčali zajedničku ljubavnicu

Radiosarajevo.ba
Razvode se kako bi vjenčali zajedničku ljubavnicu
Supružnici koji su u braku bili dvanaest godina i imaju troje djece, odlučili su se razvesti iz prilično bizarnog razloga.

Naime, ne žele da njihova zajednička djevojka bude ljubomorna.

Cristina i Benno Kaiser iz Teksasa žele se razvesti kako bi se jedno od njih moglo vjenčati s njihovom dvadesetjednogodišnjom ljubavnicom Sierrom Kuntz. U tom bi slučaju svi troje imali zakonsko skrbništvo nad njihovom djecom.

"Cristina i ja smo odlučili da to moramo učiniti kako bi Sierra shvatila koliko je volimo i želimo da bude dio naše porodice", objasnio je tridesetsedmogodišnji advokatski pomoćnik Benno.

Cristina i Benno su se upoznali prije dvanaest godina dok su oboje bili članovi vojne policije u Virginiji, a vjenčali su se nakon samo četiri mjeseca veze.

U braku su dobili sina Isaiaha koji trenutno ima jedanaest godina, te sedmogodišnju Rebeccu i šestogodišnju Briannu.

S vremenom je Cristina, koja se izjašnjava kao biseksualka, počela osjećati kako u njihovom odnosu nešto nedostaje. To je pronašla u jednom trgovačkom centru u Las Vegasu gdje je Sierra radila u trgovini kućnim ljubimcima.

Njih dvije su se nekoliko puta sastale, a onda se u to uključio i Benno. Sierra je na početku oklijevala ući u takav odnos.

"Bojala sam se da se radi samo o fazi i da će me napustiti kad im dosadim", ispričala je za Daily Mail.

No, kako se situacija razvijala, uvidjela je da su njihovi osjećaji stvari, pa je popustila.

Sad je njihova veza spremna za konačan korak. Još se nisu odlučili ko od njih dvoje će legalno vezati za Sierru, ali nikom od njih to nije previše važno.

Smatraju da će njihova veza utroje opstati jer se svi vole i među njima nema ljubomore, a i djeca su prihvatila da će dobiti još jednu mamu, prenosi Index.hr

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije