Putnik se žalio na letu pa stjuardesa uzela stvar u svoje ruke: Njen postupak je nasmijao mnoge

0
Radiosarajevo.ba
Putnik se žalio na letu pa stjuardesa uzela stvar u svoje ruke: Njen postupak je nasmijao mnoge
Foto: Pexels / Stjuardesa

Putnik je tražio premještaj na drugo sjedište, uz prozor, no nije bilo slobodnih mjesta na koje bi se premjestio.

Putovanje avionom nekima uzrokuje strašnu nelagodu, nerijetko ne zbog straha od takvog načina putovanja već zbog drugih više ili manje bezobzirnih putnika.

Kabinsko osoblje suočava se s raznim situacijama te su zbog toga educirani za razne scenarije. No katkad se dogodi nešto na što ih niko ne može pripremiti te je njihova reakcija i sposobnost snalaženja zaista presudna.

Ovo je Melinina želja koju je Haris godinama odbijao da ispuni

Ovo je Melinina želja koju je Haris godinama odbijao da ispuni

Jedna od takvih situacija dogodila se na letu za Japan. Naime, jedan od putnika nije prestajao prigovarati zbog sjedišta na kojem je sjedio i to zbog toga što je rezervisao sjedište uz prozor, a dobio je "pogled" u zid kabine.

Putnik je tražio premještaj na drugo sjedište, uz prozor, no nije bilo slobodnih mjesta na koje bi se premjestio. No nije prestao prigovarati.

Nakon nekog vremena stjuardesa je došla na urnebesnu ideju. Uzela je komad papira, na njemu iscrtala okvir prozora i oblake te papir zalijepila na zid kabine uz putnikovo sjedište.

Cijela priča završila je na Twitteru. Jedan od putnika objavio je fotografiju i ispričao zašto je iscrtani komad papira zalijepljen na zidu kabine pored putnika, a ubrzo je njegova objava postala viralni hit na toj društvenoj mreži. Mnogi su komentarisali kako se stjuardesa odlično snašla. Tekst je izvorno objavljen 2018. godine, piše Večernji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije