Pun Mjesec donosi veliku sreću za ova 3 znaka: Moćna energija i blagostanje od 28. 03.

0
Radiosarajevo.ba
Pun Mjesec donosi veliku sreću za ova 3 znaka: Moćna energija i blagostanje od 28. 03.
Pixabay / Ilustracija

Prvi pun Mjesec ovog proljeća očekuje nas 28. marta i pomaže nam da procvjetamo.

Pun Mjesec ovoga puta ulazi u znak Vage i donosi nam ljepotu života kroz osvješćivanje ravnoteže i pravljenje kompromisa. Imat ćemo priliku pronaći sredinu u našim odnosima i riješiti svaku dramu u izazovima.

Ova lunarna energija na neke znakove imat će fantastičan i predivan utjecaj.

Saznajte je li vaš znak na popisu…

Blizanci

Pun Mjesec ponekad može izazvati teške emocije, ali ovog puta Blizanci će osjećati lakoću i bit će društveni. Imat ćete nevjerovatnu kreativnu energiju pa je sjajno vrijeme da se posvetite umjetnosti, hobijima i projektima koje volite. Imate priliku da napravite ozbiljan pomak kada je riječ o oživljavanju vaših razigranih vizija!

Budući da će ovaj pun Mjesec rasti u sektoru zabavljanje, također je sjajno vrijeme da flertujete i potpunije prihvatite svoje romantične veze.

U odnosu s partnerom ulijete više strasti. U svakom slučaju, zabava i slušanje glasa srca donosi vam harmoniju za vrijeme punog Mjeseca.

Rak

Pun Mjesec nas potiče da se aktiviramo na društvenoj razini. Nakon vrhunca emocija koji je početkom ovog mjeseca donio mlad Mjesec u Ribama, koristite ovu lunarnu energiju kao vrijeme za punjenje duhovnih i fizičkih baterija.

Da bismo stvorili istinsku ravnotežu u svom životu, ponekad se moramo odmaknuti od svakodnevnog rada i stupiti u kontakt sa svojim istinskim ja, kako bismo mogli procijeniti što nedostaje i što trebamo otpustiti. Sada je vrijeme da malo vremena provedete sami i posvetite se svojim mislima.

Umjesto da pravite bilo kakve veće društvene planove, osamite se i posvetite malo sebi i svojim potrebama. Pišite dnevnik, dodatno se naspavajte ili se opustite u mirisnoj kupki.

Ribe

Imat ćete pojačane emocije, ali i nježne pozitivne vibracije. To je zato što se odvija u vašoj transformacijskoj osmoj kući, koja će vam pomoći da promijenite dinamiku unutar vaših odnosa.

Fokusirajte se na svoju podsvijest i mističnu stranu za vrijeme punog Mjeseca. Stupite u kontakt sa svojim željama i kroz meditaciju pojačajte svijest kako biste stvari promatrali jasnije.

Jednom kada stupite u kontakt sa svojom unutrašnjom stranom, moći ćete efikasnije ići naprijed postavljanjem granica i omogućavanjem da se vaša osjetljiva strana prikazuje na siguran i zdrav način.

Zaslužili ste ovu priliku da napravite pauzu i zaronite duboko u dubinu svoje duše, piše Atma.hr

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije