Pun Mjesec donosi promjene: Život je spremio šamar za ova tri horoskopska znaka

Radiosarajevo.ba
Pun Mjesec donosi promjene: Život je spremio šamar za ova tri horoskopska znaka
Foto: HBO / Ni Bran Stark vam sa svojim supermoćima ne može pomoći

Pun Mjesec daje energiju, magnetizam, erotiku, posesivnost, ljubomoru, opsesivnu maštu, nemire, perverziju, transformaciju,uništavanje ili samouništavanje.

Muškarci traže fatalnu ženu, zavodljivu i seksualno disponiranu, dok žene mogu biti posesivne, ljubomorne, frustrirane, nervozne.

Mnoge osobe mogu osjetiti veliku vulkansku energiju ovih dana.

Mnogo značajne promjene se dešavaju za vrijeme punog Meseca, a za ova tri znaka neće biti nimalo pozitivne.

LAV

Mars je u vašem polju strahova, sumnji, skrivenih neprijatelja. Mars će biti tu do 1. jula pa zato nije dobro ako imate destruktivne misli jer mnoge osobe mogu osjetiti smanjen dotok dobrih vibracija. Pun Mjesec će biti u vašem prirodnom polju doma, porodice, novih početaka gdje može uzdrmati sigurnost u vašem domu. Trudite se da budete mirni.

JARAC

Sada je najmanje važno šta drugi misle o vama. Ovaj pun Mjesec polako vas zahuktava i traži od vas da budete opušteni i spontani. Shvatate da nema u životu pravila da je svaka osoba jedinka za sebe. Mars će se nalaziti u vašem prirodnom polju partnera u poslu i ljubavi sve do 1. jula pa će biti raznih preokreta a moguće su i tenzije. Mnogi Jarčevi mogu imati mnogo obaveza i traganja za svime što vas čini radosnim.

RIBE

Vi treba sada dobro da otvorite oči i uključite razum jer postoji mogućnost da vas zavede neka osoba koja je totalna suprotnost od vas pa da na kraju doživite razočaranje. Kako je Mars u Raku on će vam davati vrlo kreativan period. Dobar je period za upoznavanje i spoznaju drugih ljudi i nekih situacija. Svakako ovo je olakšavajući period samo pazite ako ulazite u neku emotivnu vezu, piše Blic.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije