! / Pukla bruka: Snimala momka kako 'bulji u nju', ispostavilo se da je gledao Mr. Beana

20. 01. 2022. u 21:19:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

TikTokerica iz Singapura izvinila se nakon što je objavila video muškarca u teretani za kojeg je tvrdila da je buljio u nju dok je vježbala.

Michelle Lim objavila je snimku muškarca u bijeloj majici uz opis: "Snimljeno da potvrdi moju sumnju jer je stalno buljio u mom smjeru." Dodala je i hashtag "ljigavci iz teretane".

Međutim, mnogima je zasmetalo što iz snimke nije bilo jasno što je tačno muškarac gledao pa su stali u njegovu odbranu.

Snimci iz teretane: TikTokerica mislila da muškarac bulji u nju  - undefined

FOTO: Screenshot: Snimci iz teretane: TikTokerica mislila da muškarac bulji u nju

Ubrzo je drugi korisnik TikToka objavio snimku iz iste teretane u tom periodu po kojoj se čini da je muškarac zapravo gledao u Mr. Beana na televiziji u teretani, a ne u djevojku, prenosi Index

"Razumijem da ti nije bilo ugodno, ali potajno snimanje osobe i objavljivanje na internetu bez potvrde nije bilo ispravno. Teretana ima osoblje koje može pomoći u ovakvim situacijama", poručio je korisnik.

Lim je nakon toga zaključala komentare ispod snimke, a zatim na kraju i obrisala video muškarca te se izvinila. Ubrzo je i drugi korisnik obrisao svoj video.

Snimci iz teretane: TikTokerica mislila da muškarac bulji u nju  - undefined

FOTO: Screenshot: Snimci iz teretane: TikTokerica mislila da muškarac bulji u nju


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA