Psy ponovo na vrhu

Radiosarajevo.ba
Psy ponovo na vrhu


Psy je ponovo u centru pažnje. Južnokorejski muzičar novim je hitom Gentleman  postavio nove rekorde na YouTube, a spot za ovu pjesmu već je pregledalo 100 miliona pregleda.

Novi video spot Psyja u srijedu je premašio granicu od 100 miliona pregleda na YouTubeu otkad je izašao proteklog vikenda, što predstavlja novi apsolutni rekord za južnokorejskog pjevača čiji je prvi spot Gangnam Style pogledan više od 1,5 milijardi puta.

Gentleman je otvoren 105,4 miliona puta, potukaviši prethodni rekord Britanke Susan Boyle s I Dreamed a Dream, viđen 100 miliona puta u malo više od sedam dana 2009.

Približno svaki šesti korisnik interneta koji je izrazio mišljenje o Gentlemanu (1,3 miliona osoba), rekao je da mu se video ne sviđa. Psy je u subotu na koncertu u Seulu predstavio novu koreografiju, prenosi Hina.

Gentleman je u srijedu bio među deset najprodavanijih naslova na iTunesu u Francuskoj, Australiji, Kanadi i Velikoj Britaniji. Na broju 1 je u Finskoj, Švedskoj, Danskoj i Grčkoj.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije