Prva bračna noć: Ovo vam niko neće otkriti

Radiosarajevo.ba
Prva bračna noć: Ovo vam niko neće otkriti

Na korak ste do "stajanja na ludi kamen", a nikako ne možete prestati misliti o prvoj bračnoj noći. Slušali ste savjete prijateljica, čitali brojne ispovjedi na portalima, ali vam unutarnji osjećaj ne da mira.

Prva bračna noć obično ne bude kao što ste zamišljali ili kako je to bilo prikazano u vašem omiljenom romantičnom filmu. U stvarnosti se dešava da to nije noć u kojoj doživite vrhunac strasti ili romantike, što može biti razočaravajuće, piše huffingtonpost.com.

Pročitajte šta vam to niko neće otkriti o prvoj bračnoj noći:

1. Osjećat ćete se pregladnjelo. Nakon cjelodnevne zabave na vjenčanju, osjećat ćete neopisivu glad tek kada osjetite dašak odmora.

2. Možda odjednom postanete tužni. Ne znate ni sami zašto.

3. Desit će se da pretjerate sa slavljem, pa popijete koju čašicu više.

4. Ako vam je vjenčanica ili haljina komplikovana za skidanje, to pred mladoženjem i neće izgledati baš toliko seksi. Pazite da on ne odustane.

5. S obzirom da ćete oboje biti iscrpljeni, postoji šansa da jednostavno zaspite jedno na drugom, bez traga za romantikom. Sreća, pa postoji druga noć. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije