Programer proslavio osam mjeseci veze sa poslom

Radiosarajevo.ba
Programer proslavio osam mjeseci veze sa poslom


Tekst bez izmjena prenosimo sa satiričnog portala Njuz.net.

Radovan Gavrilović (28), programer iz Novog Sada, juče je proslavio osam meseci veze sa poslom. Kako saznaje Njuz, veza je proslavljena na romanitčnoj večeri za jednu osobu ispred Radovanovog omiljenog laptopa.

- Naprosto ne mogu da verujem da je tek osam meseci prošlo, imam osećaj kao da smo sto godina zajedno – rekao je Radovan.

Programer iz Novog Sada izjavio je da se sa svojim poslom upoznao prošlog januara, a vezu su započeli svega nekoliko nedelja kasnije.

- Na početku je sve bilo mnogo zamršeno i nismo se baš najbolje razumeli. Veza je od starta krenula mnogo ozbiljno, puno smo vremena počeli da provodimo zajedno i to mi je kao svakom muškarcu, u startu delovalo mnogo naporno – rekao je Gavrilović.

Programer iz Novog Sada objasnio je da se ubrzo sve to naglo promenilo i da mu nije trebalo puno vremena da shvati da mu je „posao ipak sve u životu“.

Radovan je dodao da mu je izuzetno drago što je našao sve što je oduvek tražio, odgovor na sve njegove želje i interesovanja. Planira da provede ostatak svog života sa poslom, a da je ozbiljan u svojoj nameri svataju i njegovi najbliži, pa mu je tako majka jednom prilikom rekla „da će verovatno umreti na tom poslu“.

Napomena: Njuz.net je satirični portal koji objavljuje vijesti isključivo šaljive prirode.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije