Princeza Kate je ponovo trudna i ponovo ima zdravstvene tegobe

Radiosarajevo.ba
Princeza Kate je ponovo trudna i ponovo ima zdravstvene tegobe

Vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton  ponovo je trudna, objavljeno je danas iz Kensingtonske palače.

Kate i William očekuju drugo dijete, a princ George nedavno je napunio godinu dana.


Nažalost i ovaj put vojvotkinja pati od Hyperemesis gravidarum što joj stvara ekstremne mučnine.

Za razliku od prve trudnoće kada je za vrijeme mučnina boravila u bolnici, Kate će se sada liječiti u Kensingtonskoj palači.

Kladionice su odmah oživjele i kladioničari već ubiru prve novce onih koji žele staviti svoje uloge na sljedeću britansku kraljevsku bebu.

"Ako nas je beba George nečemu naučio to je da se britanska javnost voli kladiti na kraljevske potomke i pripremamo se za još jedno spektakularno razdoblje na kladionicama. Novac već stiže i očekujemo da će ovo biti najveća novina na tržištu klađenja", kazao je glasnogovornik internetske kladionice Paddy Power.

Mary, Victoria, Elizabeth i Philip na Paddy Poweru stoje 10/1 kao najpoželjnija imena, dok kladionica William Hill nudi omjer 20/1 da će Kate roditi blizance. Kako palača nije objavila termin poroda i na to su pale prve oklade, a u igri je 21. april, rođendan kraljice Elizabethe II.

Kraljica i članovi obje obitelji oduševljeni su vijestima o prinovi. A odmah nakon objave radosne vijesti i premijer Velike Britanije David Cameron čestitao je kraljevskom paru.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije