Preslatki blizanci pande proslavili rođendan uz tortu: 'Oni su pravo malo čudo'

0
Radiosarajevo.ba
Preslatki blizanci pande proslavili rođendan uz tortu: 'Oni su pravo malo čudo'
Foto: X.com / Pande blizanci proslavili rođendan

Među životinjama koje mnogi obožavaju su svakako i pande, tako da je zaista teško pronaći simpatičniju fotografiju od one na kojoj dvije pande poziraju uz rođendansku tortu.

Riječ je o blizancima imena Pit i Paule, koji sjede uz svoju tortu napravljenu od smrznutog voća i povrća koje obožavaju.

Dvojac je svoj četvrti rođendan proslavio u zoološkom vrtu u Berlinu, gdje žive otkako su došli na svijet. Njihovi roditelji Meng Meng i Jiao Quing su u Berlin poslani 2017. i ovaj je maleni dvojac na svijet došao u tom gradu, ali oni ne pripadaju Njemačkoj, nego Narodnoj Republici Kini.

Jedinstveno horor iskustvo: Kada kasnovečernji talk show krene po zlu

Jedinstveno horor iskustvo: Kada kasnovečernji talk show krene po zlu

Iako je često da pande na svijet donose blizance, obično jedna životinja ne preživi, tako da su Pit i Paule pravo maleno čudo. Oni ne samo da su preživjeli, nego dobro napreduju.

Pande su uobičajeno sa svojom majkom sve dok ne navrše treću godinu života, a nakon toga se odvajaju i počinju samostalan život.

Tako je bilo i s ovim dvojcem, koji je već punu godinu dana samostalan, pa se njihova majka više ne mora brinuti o njima, piše Jutarnji.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije