Potrošila jackpot od 4,5 miliona KM, a sad nema novca za liječenje sina

Radiosarajevo.ba
Potrošila jackpot od 4,5 miliona KM, a sad nema novca za liječenje sina
Foto: Instagram / Callie Rogers
Najmlađa britanska osvajačica jackpota Callie Rogers potrošila je cijeli iznos koji je osvojila 2003. godine na Nacionalnoj lutriji te danas žali kako nema novca ni za bolesnog šestogodišnjeg sina.

Callie iz Velike Britanije imala je samo 16 godina kad je u svoje ruke dobila iznos od dva miliona funti, međutim većinu je novca potrošila na plastične operacije, zabave i drogu.

Danas 31-godišnja majka troje djece žali zbog svojih postupaka u mladosti koji su je doveli do potpune besparice, a u svemu tome najviše ispašta njen sin Blake koji boluje od cerebralne paralize. 

 

A post shared by Callie Rogers (@callierogers86) on

''Najviše žalim što nisam ostavila nešto sa strane kako bi Blake danas imao bolji život. Da imam novca, omogućila bih mu najbolje uvjete koji postoje'', priznala je Callie za The Sun.

Sama kaže kako je nakon dobitka na lutriji odmah dala otkaz, potrošila 250 hiljada funti na kokain, 300 hiljada na markiranu odjeću, 18 hiljada funti na čak tri operacije povećanja grudi i 500 hiljada podijelila je porodici i prijateljima. 

Nakon što je ostala bez novca Callie je pala u depresiju te se pokušala ubiti, no uspjela se izvući i danas živi sa svojih troje djece kao podstanar i radi kao njegovateljica. 

''Nadam se da će stvari krenuti na bolje kad naslijedim kuću od bake i djeda. Prodat ću je i staviti novac na štedni račun za djecu'', kaže 31-godišnjakinja nadajući se ipak svjetlijoj budućnosti.

 

A post shared by Callie Rogers (@callierogers86) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije