Veze / Postoji tajni forum za preljubnike: Pročitajte njihova iskustva i "savjete"

03. 10. 2020. u 18:50:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Tajni forum Cheaters (Varalice) postao je klub preljubnika. Na ovom forumu na Redditu se okupljaju preljubnici koji dijele svoje priče, pa čak razmjenjuju savjete o vođenju svojih tajnih života. 

Forum trenutno broji preko 4.000 članova i opisuje se kao mjesto za 'rasprave o varanju u modernim odnosima s razumijevanjem'.

Iako neke objave pišu oni koji su prevareni, većina objava dolazi od preljubnika, prenosi 24sata.hr.

Među prvih nekoliko postova, jedan muškarac priznaje da uživa u redovnom odnosu s ljubavnicom na lokalnoj benzinskoj pumpi, devet mjeseci prije nego se treba vjenčati s majkom svog djeteta. 

Druga žena opravdava svoje česte prijevare jer joj je dozvoljeno da se zabavlja, a njezin dečko jednostavno nije toliko uzbudljiv. 

Jedan je muškarac priznao da je šest puta u mjesec dana varao svoju djevojku dodajući da to čini svaku put kad dobije priliku. 

U objavama ljudi se obraćaju kolegama preljubnicima i za savjet kako se izvući iz afere, s naslovima poput 'Kako varati u miru?' 

Jedan je muškarac čak pitao kakve darove treba kupiti svojoj ljubavnici nakon vikenda - Amazon vaučeri imali su najviše glasova.

Ponekad pitaju i trebaju li sve priznati partneru. 

Savjeti su prilično univerzalni, ali većina se članova slaže da je najbolje šutjeti.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA