Postavio kameru da vidi što mu mačak radi dok on spava, postao hit na internetu

Radiosarajevo.ba
Postavio kameru da vidi što mu mačak radi dok on spava, postao hit na internetu
FOTO: Facebook / Lomphonten Lomphontan sa Achijem

Tajlanđanin je htio vidjeti što mu mačka radi dok on spava pa je postavio kameru, a kad je pogledao snimku otkrio je da mu ljubimac voli - spavati na licu.

Lomphonten Lomphontan nabavio je kameru kako bi mogao pratiti što njegov ljubimac, Achi, radi dok je on na poslu. U januaru ove godine, odlučio je okrenuti kameru prema svom krevetu, da vidi kako se Achi ponaša dok on spava.

Na njegovo iznenađenje, otkrio je kako mu mačak voli spavati na licu, a nakon provjeravanja videa koje je kamera snimila tijekom nekoliko noći, shvatio je kako je to za Achija već rutina.

"Jedne večeri sjeo sam i gledao snimke", rekao je za The Dodo. "Bilo je jako smiješno."

Iako inače ne bi odobravao tu vrstu ljubavi od Achija, Lomphonten kaže kako neće poduzimati nikakve korake kako bi spriječio svog ljubimca da koristi njegovo lice kao udoban krevet.

 

Ako ništa drugo, rekao je da zbog toga svog ljubimca voli još i više. "To je znak ljubavi".

Fotografije je objavio u Facebook grupi Cat Lovers Club i odmah su postale viralne, a posljednjih dana šire se i zapadnim medijima. U međuvremenu, objavio je i nove fotografije, na kojima se vidi kako Achi nije promijenio svoje navike.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije