Posljednja Miss Jugoslavije danas sadi i prodaje ruže

Radiosarajevo.ba
Posljednja Miss Jugoslavije danas sadi i prodaje ruže
Facebook / Dajana Slavica Tripunović
Posljednja Miss Jugoslavije, proglašena 1991. godine, bila je Slavica Tripunović iz Borova Sela.
Jugoslaviju je predstavljala na svjetskom izboru, a nakon propasti Jugoslavije okušala se kao pjevačica, pod umjetničkim imenom Dajana.

Danas živi daleko od očiju javnosti, sa sinom Aleksom.

"Od 18. godine sam u medijima, putovala sam, bavila se privatnim poslom, ispunjavala sebi želje, nemam za čim žaliti, sve što sam htjela ispunilo se. Aleksu sam dobila poslije 30. i onda sam se smirila, otvorila kozmetičko-frizerski salon i sad radim na otvaranju još jednog. Mnogi mi zamjeraju što sam napravila toliku pauzu u muzičkom svijetu, pitaju me što me nema... Nastupam, ali ne toliko intenzivno, ne idem po svadbama, radim po diskotekama u inozemstvu", rekla je prije nekoliko godina. 

Mediji su pisali i o njenoj borbi s rakom vrata maternice te udaji za biznismena iz Kanade. Nedavno se Slavica ponovno pojavila u javnosti te pred kamerama rekla čime se danas bavi.

"Nije da ništa ne radim, ja mnogo toga radim, ali moji poslovi nisu medijski eksponirani. Ne znam koliko ljudi zna da sam se prije bavila ugostiteljstvom, pa bih ponovno voljela ući u te vode. Dugi niz godina bavim se proizvodnjom ruža, imam staklenike s ružama i to već 15 godina", rekla je za Blic. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije