Pornhub nudi studentima stipendiju od 25 hiljada dolara

Radiosarajevo.ba
Pornhub nudi studentima stipendiju od 25 hiljada dolara
Thinkstock / Ilustracija
Pornhubov centar Sexual Wellness nudi stipendiju od čak 25 hiljada dolara kojom bi finansirali studentska istraživanja o ljudskoj seksualnosti.

"Od otvaranja 2017. godine, Pornhubov centar Sexual Wellness objavio je stotine članaka koje su napisali desetine ljekara i savjetnika specijaliziranih za različite aspekte seksualnog zdravlja. Od bioloških do društvenih sfera seksualnog života, pod vodstvom doktorice Laurie Betito, Pornhubov centar ponosi se time što nudi savjete i konsultacije, holističkim pristupom, o tome kako postati sretniji, zdraviji i odgovorniji kad je u pitanju seks", stoji na stranicama centra.

"Upravo u tom duhu, predstavljamo Pornhubovu stipendiju za seksualna istraživanja. S ciljem podupiranja akademskog rada, ova stipendija od 25 hiljada dolara stvorena je s ciljem pronalaska novih metoda, rješenja i odgovora na trenutna pitanja koja se tiču ljudske seksualnosti", kažu iz Pornhuba.

Prijave traju do 1. maja ove godine, a prijaviti se možete putem obrasca na ovoj stranici. Sudionici moraju predstaviti svoja saznanja u člancima koje će objaviti Pornhubov centar Sexual Wellness.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije