Ponuda bez premca: Kupite cijelu vilu za samo 4,5 KM

Radiosarajevo.ba
Ponuda bez premca: Kupite cijelu vilu za samo 4,5 KM
Dunstan Love, bogataš i Lancashirea odlučio se ovih dana na nevjerovatan potez koji je izazvao pravu pometnju u cijeloj Velikoj Britaniji.

Naime, nakon što nije uspio prodati vilu od milion i pol KM-ova konvencionalnim putem, ovaj 37-godišnjak odlučio je napraviti sopstevnu lutriju, putem koje će ovu velelepnu građevinu bilo ko moći kupiti za svega dvije funte, odnosno, 4 i pol KM, koliko košta jedan tiket, prenosi britanski The Sun.

Prodaja tiketa za ovu neobičnu lutriju traje sve do augusta, kada će biti izvučen sretni dobitnik, a ovaj domišljati Britanac se nada da će do tada skupiti najmanje pola miliona tiketa.

Inače, vilu je kupio 2011. godine za 992 hiljade KM, a nakon što se uselio potrošio je popriličnu sumu kako bi renovirao vilu. Kada su radovi završeni shvatio je kako se nalazi u bezizlaznoj situaciji i kako je ostao bez novca, te da je primoran prodati svoj dom.

Ipak, tada su nastupili pravi problemi, jer niko nije htio kupiti vilu ni po kojoj cijeni, te je Love odlučio da okuša sreću sa lutrijom. U tu svrhu napravio je posebnu stranicu na kojoj bilo ko može kupiti tiket za lutriju, a možete učestvovati i vi ukoliko posjetite stranicu Win a country house.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije