Pomrčina Sunca dešava se ovog vikenda: Evo šta će donijeti svakom znaku Zodijaka

0
Radiosarajevo.ba
Pomrčina Sunca dešava se ovog vikenda: Evo šta će donijeti svakom znaku Zodijaka
Foto: Pixabay / Ilustracija

Strijelci, ova pomrčina Sunca mogla bi otključati vrata jedne od nada i snova vašeg srca. I ne samo to, možda ćete moći proširiti svoju mrežu, pridružiti se zajednicama koje vas vole i podržavaju ili čak upoznati platonsku srodnu dušu. Znajte što vas ispunjava radošću i slijedite to. Jarci, pripremite se za potpuno novu eru u svom profesionalnom životu. Pomrčina Sunca otvorit će vam vrata u karijeri, ambicijama i javnom priznanju. Velika prilika da se podignete na ljestvici može se pojaviti, posebno u obliku nagrade, promaknuća, nove ponude za posao ili publiciteta. Posegnite za zvijezdama!

Evo šta čeka sve znakove Zodijaka nakon pomrčine Sunca, koja se događa u nedjelju, 14. oktobra:

Ovan

Pripremite se za ulazak u novu eru partnerstva. Sunce i Mjesec spajaju se kako bi formirali pomrčinu Sunca u Vagi 14. oktobra, pokrećući nove veze i odnose koji su središte sklada, ravnoteže i zadovoljstva u vašim odnosima s drugima. Iako ste skloni oslanjanju na vlastite sposobnosti, ova pomrčina Sunca bit će prilika da se oslonite na potporu i udobnost svojih partnerstava. Iako se ova energija u početku može osjećati neugodno, pozvat će vas da okrenete novi list; onaj koji promiče uzajamnu podršku i uravnotežene romantične veze.

Ivica Puljić: "Poruka iz Crne Gore glasi - mi bismo podržali rezoluciju, ali ne želimo"

Ivica Puljić: "Poruka iz Crne Gore glasi - mi bismo podržali rezoluciju, ali ne želimo"

Za one koji su u vezi – tijekom ove lunacije možete osjetiti iznenadnu odluku da se zbližite, objavite zaruke, stupite u brak, započnete zajednički život. Nasuprot tome, ako će se veza uskoro razdvojiti otprilike u ovo vrijeme, bit ćete preusmjereni na nekog boljeg. Ako ste slobodni, mogli biste pronaći srodnu dušu koja predstavlja dugoročni potencijal sada ili u mjesecima koji dolaze. Romantiku na stranu, ova lunacija bi se mogla očitovati i u vezi s poslovnim odnosima. Možete pronaći savršenog ili napraviti planove s agentom, pomoćnikom, odvjetnikom ili računovođom.

Bik

Pred vama su novi početci u mnogim aspektima vašeg života! Dana 14. oktobra, pomrčina Sunca u Vagi pokrenut će korisne početke u području navika, rutina i rituala u vašoj karti rođenja. Stalno ste u potrazi za ugodnim pothvatima pa ćete biti ponukani da prigrlite zadovoljstva koja dolaze iz najobičnijih dijelova vašeg svijeta.

To bi moglo izgledati kao upis na novi tečaj pilatesa ili odvajanje vremena za druženje s kolegama nakon posla. Iako ste obično obožavatelj toga da sami sebe liječite na razne načine, ova će pomrčina biti prilika da pronađete radost u onome što obično previđate. Ovo je izvrsno vrijeme za pokretanje novog plana fizičkog zdravlja, kondicije, prehrane i vježbanja.

Prekretnica na vidiku: Za tri znaka Zodijaka od 14. oktobra počinje novo životno poglavlje

Prekretnica na vidiku: Za tri znaka Zodijaka od 14. oktobra počinje novo životno poglavlje

Blizanci

Vaša želja za druženjem i umrežavanjem bit će na vrhuncu svih vremena 14. oktobra, zahvaljujući pomrčini Sunca u Vagi. Ova pomrčina Sunca donosi trzaj strasti oko romantike, prave ljubavi, hobija, plodnosti ili kreativnosti. Sigurno ćete se osjećati posebno skloni druženju pa se svakako okružite ljudima koji ne samo da vas mentalno stimuliraju, već mogu uzvratiti vašu brbljavu energiju.

Ako ste slobodni, mogli biste pronaći partnera. Ako imate djecu (ili to želite), čekaju vas uzbudljive vijesti. Nevezano za to, umjetnici bi se trebali pripremiti usmjeriti muzu ili debitirati s umjetničkim remek-djelom.

Rak

Dana 14. oktobra, Sunce i Mjesec će se spojiti u obliku pomrčine Sunca u Vagi, potičući nove početke u vašoj četvrtoj kući doma i obitelji. Ova pomrčina mogla bi značiti promjenu mjesta stanovanja ili novi razvoj unutar vašeg doma i privatnog svijeta.

Kao netko kome je prioritet sigurno, ugodno životno okruženje, tražit ćete nove načine da date prednost užitku iza zatvorenih vrata provodeći vrijeme s voljenima ili uljepšavajući svoj prostor. Dašak svježeg zraka mogao bi vas potaknuti na preseljenje, renoviranje, premještanje ili preuređenje. Međutim, vaša pozornost bi se mogla usmjeriti na obiteljske stvari u koje ćete morati uskočiti i pomoći im.

Lav

Prilika za učenje novih vještina i informacija bit će u fokusu 14. oktobra, dok se odvija pomrčina Sunca u znaku Vage. Ovo može biti vrijeme kada se upuštate u novi studij ili hobi, bilo što što vam aktivno pokreće mentalne kotače. Misli i ideje će uskoro kovitlati vaš um! U ovom trenutku možete debitirati sa značajnim pisanjem, govorom ili reklamnom inicijativom ili zaključiti veliki ugovorni pothvat.

Ovo je također vrijeme pojačane socijalizacije. Uvijek želite uspostaviti veze s onima s kojima dijelite sličan način razmišljanja, a ova pomrčina ima sposobnost da vas približi vašoj lokalnoj zajednici. Sada vas se također ohrabruje da izađete iz grada i otputujete, posjetite obližnja odredišta ili čak da se odlučite povezati s bratom ili sestrom.

Ova tri horoskopska znaka će imati najviše sreće u 2024. godini

Ova tri horoskopska znaka će imati najviše sreće u 2024. godini

Djevica

Kako se bude odvijala pomrčina Sunca u Vagi, vaš će novac i resursi doživjeti novi početak jer se Sunce i Mjesec spajaju u vašoj drugoj kući. Ovo će biti vrijeme da razmislite o tome kako možete osigurati više onoga što vam donosi osjećaj mira, bilo da se radi o novcu, vezama ili energičnoj valuti.

Možda ćete iznenada moći zaraditi više novca zbog povišice ili nove ponude za posao. Međutim, ako posao ili tok prihoda završi u ovo vrijeme, iskoristite ovo kao priliku da procijenite svoje bogatstvo i pronađete boljeg poslodavca.

Vaga

Pomrčina Sunca u vašoj prvoj kući samoizražavanja naglašava povećanje socijalizacije, razgovora i partnerstva. Doživjet ćete osobni rebrand koji ima za cilj promijeniti način na koji komunicirate s drugim ljudima. Kao netko kome je prijateljstvo prioritet, morat ćete održavati ravnotežu između vlastite autonomije i potrebe za međuovisnošću.

Iako će vas ova pomrčina pozvati da sami sebi odredite prioritete i dalje ćete biti željni uključiti se u odnose koji izvlače vašu najbolju stranu. Budite jasni u vezi onoga što želite i isklešite sljedeće poglavlje svoje sudbine.

Škorpion

Povući ćete se u svoju ljusku dok Sunce i Mjesec tvore pomrčinu, koja se tiče vaše 12. kuće izolacije i osamljenosti. Tijekom ove lunacije, mogli biste krenuti u neke promjene u svojim navikama ili ponašanju. Budući da ovom pomrčinom vlada Venera, tražit ćete nove načine da date prednost užitku iza zatvorenih vrata.

Iako ovo možda neće biti nevjerojatno društveni dan za vas, vjerojatno ćete razmisliti o načinima na koje možete prevladati sve unutarnje borbe kako biste se bolje povezali i povezali s ljudima oko sebe. Ova pomrčina Sunca daje vam priliku da počnete ispočetka što se tiče vašeg mentalnog zdravlja. Razmislite o povezivanju s terapeutom, savjetnikom ili stručnjakom koji će vam dati savjet o tome kako pojednostaviti svoj život i biti sretniji i učinkovitiji.

Sedmični ljubavni horoskop: Ovo su tri najsretnija znaka

Sedmični ljubavni horoskop: Ovo su tri najsretnija znaka

Strijelac

Dana 14.10., Sunce i Mjesec spojit će se u znaku Vage usmjerenom na partnerstvo, pokrećući nove početke među vašim prijateljima i društvenim grupama. Ova će pomrčina biti prilika za suradnju ili udruživanje snaga sa zajednicom istomišljenika. Kao netko tko cijeni prijateljstvo, bit ćete potaknuti da njegujete odnose koji nisu samo zadovoljavajući, već i recipročni. Zaslužujete ljude u svom životu koji mogu parirati vašoj energiji.

Ova pomrčina Sunca mogla bi otključati vrata jedne od nada i snova vašeg srca. I ne samo to, možda ćete moći proširiti svoju mrežu, pridružiti se zajednicama koje vas vole i podržavaju ili čak upoznati platonsku srodnu dušu. Znajte što vas ispunjava radošću i slijedite to.

Jarac

Pripremite se za potpuno novu eru u svom profesionalnom životu. Pomrčina Sunca otvorit će vam vrata u karijeri, ambicijama i javnom priznanju. Velika prilika da se podignete na ljestvici može se pojaviti, posebno u obliku nagrade, promaknuća, nove ponude za posao ili publiciteta.

To bi moglo značiti promaknuće ili neko novo otkriće za vas u području vaše karijere. Također će poslužiti kao sretan trenutak za umrežavanje ili udruživanje snaga s kolegom koji dijeli sličnu viziju. Posegnite za zvijezdama!

Vodolija

Pomrčina Sunca u Vagi 14.10. pozvati će nove početke u vaše trenutne sustave vjerovanja i perspektive. Tijekom ove lunacije bit ćete ohrabreni da krenete na novo filozofsko putovanje ili duhovni pothvat. Prigrlite nove horizonte. Ovo će biti sretno vrijeme za prihvaćanje novih sustava vjerovanja i otvoreno dijeljenje svojih otkrića sa svima koji imaju slične poglede i perspektive. Povezivanje s drugima putem zajedničkih ideala važno vam je, a tijekom ove pomrčine bit će vam lakše uspostaviti odnos s drugima.

Pomrčina Sunca pomoći će vam da izađete iz svoje zone komfora i vidite što još leži vani. Možda ćete putovati na velike udaljenosti ili čak imigrirati. Drugi se mogu odlučiti vratiti u školu – ili ako su već u školi – imati važan trenutak sa svojim učenjem. Na kraju, ako ste uključeni u medije, izdavaštvo ili međunarodni posao, čeka vas nešto novo.

Šta kažu astrolozi: Ovo je pet horoskopskih znakova s najhladnijim srcima

Šta kažu astrolozi: Ovo je pet horoskopskih znakova s najhladnijim srcima

Ribe

Pomrčina Sunca u Vagi 14.10. potaknut će nove početke u vašim zajedničkim resursima, imovini i financijskim odgovornostima. Tijekom ove lunacije, bit ćete skloni započeti iznova kada je u pitanju novčana sfera. Možete podijeliti vlasništvo nad resursom s partnerom ili voljenom osobom ili razmisliti o tome kako možete jednako uravnotežiti sve obveze koje dijelite s drugom osobom.

Ako su stvari u vezi postale jednostrane, ovo će biti dobro vrijeme da ih vratite u red. Mogli bi dobiti vijest o velikoj nagodbi, isplati, stipendiji ili nasljedstvu. Razmislite o tome da se dodatno uključite u investicije, piše Atma.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije