Policajac htio isprobati tobogan, pa se strmoglavio: 'Sada podiže tužbu protiv tobogana'

0
Radiosarajevo.ba
Policajac htio isprobati tobogan, pa se strmoglavio: 'Sada podiže tužbu protiv tobogana'
Foto: Screenshot/Twitter / Policajac pao sa tobogana

Znate onaj osjećaj kada prođete pored igrališta na koje ste išli kao dijete i, videći ga potpuno praznog, razmišljate da li biste ga trebali isprobati za stara vremena?

Ovaj video dokazuje da je možda najbolje nastaviti šetati, jer odraslo tijelo nije uvijek najpogodnije za igrališta dizajnirana za djecu.

Jedan policajac iz Bostona je to saznao na teži način, kada se ne samo strmoglavio sa kraja tobogana na igralištu, već je snimak tog događaja postao viralan na društvenim mrežama.

Konaković o sjednici u New Yorku: 'Dodik i Cvijanović više brinu o ruskom, a manje o srpskom narodu'

Konaković o sjednici u New Yorku: 'Dodik i Cvijanović više brinu o ruskom, a manje o srpskom narodu'

Video dobro prikazuje bolni pokušaj policajca da se spusti niz tobogan, policajac izlazi iz tunela unazad, brzinom koja izaziva uznemirenost, licem okrenut prema dole, prema bazi tobogana. Zatim leti sa kraja tobogana, psujući dok se baca i odbija po podu.

Policija iz Bostona izjavila je da se policajac povrijedio u ovom incidentu, ali da nije teretio grad, već je koristio svoje osiguranje kako bi se oporavio. Vlasti su također naglasile da policajac nije koristio tobogan za vrijeme radnog vremena, pa nisu potrebne disciplinske mjere, piše Unilad.

[twitter]https://twitter.com/LiveBoston617/status/1686442418403495969[/twitter]

Mnogi su komentarisali ovaj tragikomičan događaj na društvenim mrežama. "On sada podiže tužbu protiv tobogana. Možda će morati otići na građanski sud", "Pustit ćemo ovo da proklizi", samo su neki od brojnih komentara.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije