Pojedine znakove horoskopa do 23. oktobra čeka bankrot, a druge ljubavni brodolom

0
Radiosarajevo.ba
Pojedine znakove horoskopa do 23. oktobra čeka bankrot, a druge ljubavni brodolom
Foto: Pexels / Ilustracija

Iako svi većinom strahujemo od retrogradnom Merkura, koji inače trenutno traje do 9. oktobra, ove jeseni prolazimo i kroz hod retrogradnog Saturna, a koji će na svaki od horoskopskih znakova imati poseban utjecaj.

Nekima će pojačati napetost, drugima potrebu za kontrolom, trećima apatičnost.

Šta očekuje vaš znak horoskopa - pogledajte u nastavku.

Makedonski ministar: 'Vanjin otac je učestvovao u njenoj otmici'

Makedonski ministar: 'Vanjin otac je učestvovao u njenoj otmici'

Ovan

Predstavnici ovog znaka će trenirati strpljenje i izdržljivost. Važno je da se više posvete partneru. Pogledajte što vam u ljubavnom odnosu ne odgovara, što trebate promijeniti.

Ako nemate partnera, razmislite o tome što očekujete od osobe s kojom želite započeti vezu. Sredite svoje želje kako bi se sredio i aspekt ljubavi.

Vole upravljati drugima: Ovi horoskopski znakovi uvijek žele biti dominantni!

Vole upravljati drugima: Ovi horoskopski znakovi uvijek žele biti dominantni!

Bik

Ovaj znak se može osjećati neugodno zbog financijskih teškoća i kašnjenja nekih isplata, ali morate naučiti prihvatiti situaciju.

U ovom slučaju se oslobađa vrijeme za razmišljanje, analizu, zaustavljanje i postavljanje pitanja: ‘Odgovara li ovo mojoj svrsi, služi li me?’. Postavljajte sebi ova pitanja što češće i otkrit će vam se vlastiti put.

Blizanci

Moguće su poteškoće u komunikaciji. Pokušajte se osloboditi nezdravih navika. Da biste vratili harmoniju u život, morate formirati drugačiji način prehrane.

Smanjite meso, uključite što više svježeg voća i povrća. Pošto je znak Blizanaca povezan s komunikacijom, u ovom periodu je povoljno je raditi na retoričkim sposobnostima.

Rak

Tokom retrogradnog Saturna, oko sebe ćete imati prelijepu kozmičku energiju, koja može pomoći u osobnoj transformaciji. Dobro je vrijeme da odvojite nekoliko trenutaka za razmišljanje, posebno kada je u pitanju ispitivanje vaših uvjerenja i obrazaca ponašanja.

Možda ćete se osjećati kao da trčite u krug, ali to je samo zato da univerzum može ukazati gdje treba doći do promjene. Nemojte se plašiti ispustiti ljude ili situacije koje vam više ne služe, to će vam samo pomoći da se na kraju osjećate obnovljenije.

Lav

Ova retrogradna faza bi se mogla osjećati kao test za vaše odnose, ali pokušajte ne klonuti duhom, hrabri Lavovi. Moguć je konflikt s romantičnim partnerom, a vaše razlike mogu biti očiglednije nego ikada ranije.

Važno je naučiti kako da nadiđete svaki sukob koji se pojavi kada su u pitanju ljubavne stvari. Ako na kraju dana ne možete naći način da se slažete, možda je vrijeme da krenete dalje.

Djevica

Slušajte svoje tijelo i obratite pažnju na svoje zdravlje tijekom ove retrogradne faze. Vaša želja da pomognete drugima mogla bi postati neodoljiva, a svemir bi vas mogao staviti na ‘pauzu’ ako ne odvojite neke mirne trenutke za sebe.

Bilo da se radi o nekoliko minuta samoće tokom radnog dana ili cijele noći, nemojte se osjećati loše zbog toga što dajete prioritet osobnim potrebama. Zapamtite da nikome niste dobri ako niste dobri prema sebi.

Vaga

Vaša kreativnost bi mogla biti pogođena tokom ove retrogradne faze. Važno je da imate umjetnički interes ili hobi, ali se možda nećete uvijek osjećati super motiviranima da se bavite njima. Možda imate ideje za projekte u glavi, ali ako ne poduzmete prve korake da ih pokrenete, možda se nikada neće ostvariti.

Dodajte disciplinu svojoj kreativnoj energiji tokom ovog vremena, tako da ne odustanete od njih u potpunosti.

Škorpion

Saturn će se baviti vašim domom i porodičnim odnosima. Dakle, možda ćete se suočiti s problemima na ovim područjima. Ako ste odlagali popravke u kući, možda ćete otkriti da ste primorani nositi se s njima dok se Saturn kreće unazad, piše Story.hr.

U međuvremenu, potisnuti problemi s članom porodice također bi mogli isplivati na površinu.

Strijelac

Znamo da volite ćaskati, ali pokušajte se ne miješate u bilo kakvu dramu ili tračeve tokom ove retrogradnosti. Saturn voli servirati karmu kada su ljudi bili neljubazni, a ako ne pazite što govorite, ova retrogradnost bi mogla postati lekcija o tome kako riječi mogu nanijeti štetu.

Imajte na umu da stvari koje govorite utječu na to kako se gleda na vas i na one o kojima govorite.

Jarac

Obično ste poprilično odgovorni s novcem, ali bilo bi mudro da dodatno pazite na svoje finansije tokom ove retrogradne faze. Izbjegavajte nesmotreno trošenje novca, jer moguće je da ćete naići na neočekivane troškove dok se Saturn kotrlja unazad na nebu. Možda ćete željeti ponovo procijeniti svoje investicije i troškove.

Pregledajte svoje mjesečne troškove i potražite još više načina na koje možete uštedjeti novac. Ako za to vrijeme trebate dobiti povišicu, ona može biti odgođena, što će vas neugodno iznenaditi.

Vodolija

S retrogradnim Saturnom u vašem znaku, ovo će biti veoma teško vrijeme za vas. Možda ćete se suočiti s nekim teškim lekcijama, ali sve dok ste voljni učiti iz njih i da se promijenite, trebali bi biti dobro na duge staze.

Ova 3 horoskopska znaka bi do oktobra mogla prekinuti ljubavne veze

Ova 3 horoskopska znaka bi do oktobra mogla prekinuti ljubavne veze

Odvojite malo vremena da ponovo procijenite svoje prioritete i razmislite o tome gdje želite da se vaš život usmjeri. Ako ste izbjegavali posao koji ide u smjeru ostvarivanja ciljeva, bilo bi mudro da iskoristite ovo vrijeme da ih pokrenete kako biste mogli živjeti svoj najbolji život u budućnosti.

Ribe

Možda ćete biti u iskušenju da pobjegnete od svojih obaveza tokom ove retrogradnosti, ali vam to dugoročno neće koristiti.. Stvari bi se zaista mogle početi raspadati ako zanemarite svoje obaveze, tako da će biti izuzetno važno da se dobro snađete i organizirate.

S druge strane, također ćete morati sebi dati dovoljno prostora za smirenje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije