Počela je vladavina Ovna: Evo šta to znači za svaki horoskopski znak

0
Radiosarajevo.ba
Počela je vladavina Ovna: Evo šta to znači za svaki horoskopski znak
Foto: Pexels / Horoskop

Vladavina prvog znala Zodijaka, Ovna, počela je 21. marta, a trajat će do 19. aprila. Zasigurno ovo će utjecati na sve horoskopske znakove. Saznajte na šta trebate obratiti pažnju u narednom periodu.

Ovan

Kako će se konjunkcija Venere i Saturna odvijati u 12. kući 21. marta, sezona bi mogla da počne prožeta usamljenošću jer ova kuća predstavlja samoću, izolaciju, podsvijest, strahove.

Pčelari iz BiH u borbi za opstanak: Nesreća na pruzi prijeti kolapsom medne proizvodnje

Pčelari iz BiH u borbi za opstanak: Nesreća na pruzi prijeti kolapsom medne proizvodnje

Utjecaj Mjeseca u Vagi 25. marta mogao bi da donese prekid veze koju su Ovnovi prevazišli. Retrogradni Merkur u Ovnu prvog aprila učinit će pripadnike ovog znaka prilično zbunjenim. Pomračenje Sunca osmog aprila donijet će velike promjene, ali će se Ovnovi izboriti sa time.

Bik

Bikovi će analizirati s kim se druže odnosno provode vrijeme. Riješit će se nezdravih navika. Slijedi zanimljiv period da analiziraju i same sebe i otkriju važne istine.

Blizanci

Blizanci bi mogli da požele da nastave sa obrazovanjem ili da postanu nečiji mentor. Bit će inspirisani za putovanja. Suočit će se i sa negativnim društvenim odnosima koji će se odraziti na njihov ugled. Mogu značajno da utječu na ljude u svojoj najbližoj okolini.

Rak

Rakovi bi mogli da se suoče sa privatnim problemima. Možda će promijeniti dinamiku i ono što ih drži vezanima za korijene. Moguć i problem sa autoritetima i briga oko poslovnih ciljeva. Odlučit će da promijene svoj odnos prema svijetu, ali ćete to zadržati za sebe (u početku).

Lav

Određeni razgovor može da promijeni vašu cjelokupnu perspektivu. Mogli biste da ponovo doživite određena iskustva iz prošlosti, da se vratite starim raspravama, možda dođete i do novog otkrića o nečemu. Bit ćete intelektualno nadahnuti, zabistat će vaša mudrost.

Djevica

Desit će se promjene u finansijskom statusu nakon što se odreknete određene imovine ili materijalističkih želja koje crpe vaše resurse. Morat ćete da se suočite sa dugovima i neispunjenim obećanjima.

Vaga

Zadesit će vam velike promjene, ali moći ćete da držite korak sa time. Mogući povratak starih ljubavi, ali i problemi u postojećoj vezi. Potencijalan bolan raskid ili susret koji mijenja sve.

Škorpija

Možda ćete se vratiti nedovršenim projektima i preispitate dosadašnju rutinu. Briga o sebi bit će vam prioritet.

Strijelac

Odvojit ćete se od dinamike u svom društvenom životu koju ste već prerasli. Razmišljat ćete o starim ljubavima i time komplikovati sadašnju vezu. Nova simpatija vam se smiješi osmog aprila.

Jarac

Postoji šansa da ćete se odreći određenih pustih snova, ali i imati razmirice sa porodicom. Riješit ćete porodične probleme.

Vodolija

Spontano iskustvo promijenit će vaš put, možda izađete iz zone sigurnosti. Bit ćete pomalo i zaboravni i možda ćete izraziti svoje mišljenje na način koji će imati trajne posljedice.

Ribe

Poljuljat će se vaše povjerenje u voljenu osobu. Postoji mogućnost da se odlučite za nepromišljenu kupovinu, ali i da bolje nakon toga sagledate načine na koje trošite novac, piše stylecaster.com.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije