Playboyeve zečice koje su završile u kriminalu

Radiosarajevo.ba
Playboyeve zečice koje su završile u kriminalu
0 / Swetlana Maslowskaya
Playboyeve zečice desetljećima su bile idol ljepote i privlačnosti, ali, ipak, nisu sve savršene.

Neke od njih su bile upletene i u zločine, a pogledajte i koje:

Louise Glover

Rođena je u Engleskoj,  Hugha Hefnera upoznala je na jednom tulumu i uskoro se počela pojavljivati u Playboyu. Ubrzo je stekla veliku popularnost i postala je model godine. Međutim jednom prilikom je jedna žena gledala njenog bivšeg muža u noćnom klubu, a Louise ju je prvo polila pićem da bi je kasnije pratila u toalet i tamo joj nekoliko puta udarila glavom. Osuđena je zbog napada i dobila uvjetnu kaznu.

Tanya Beyer

Početkom devedesetih Playboy je gorio zbog nje. Ona je međutim stekla ovisnost o tabletama protiv bolova. Išla je od ljekara do ljekara i tražila da joj daju recepte kako bi mogla kupiti tablete protiv anksioznosti.

Većinu tableta bi popila, a dio je prodavala. Na kraju je uhvaćena i optužena zbog trgovine oxycodonom

Angela Dorian

Željela je postati glumica, ali kad joj to nije pošlo za rukom, pristala je skinuti se za Playboy. Bila je toliko uspješna da je njena fotografija otišla na Mjesec sa Apollom 12. U nešto poznijoj dobi je ubila svog supruga nakon svađe, a osuđena je na 9 godina zatvora zbog ubistva.

Swetlana Maslowskaya

Po rođenju Njemica, ona je uspješno vladala  stranicama Playboya sve do svojih ranih tridesetih kad je pronašla ljubav u naručju pedesetak godina starijeg gospodina koji joj je davao skupe automobile i brda novca. Međutim, kada je njen sponzor umro, vlasti su shvatile da nije platila porez na sve te silne darove i osuđena je na dvije godine zatvora.

Kristina and Karissa Shannon

Prekrasne blizanke bile su zečice, a jedno vrijeme su živjele i s Hughom Hefnerom. Uhapšene su prije nego su postale zečice i to zbog napada. Naime, na jednoj zabavi su bocom razbile glavu jednoj ženi zbog čega su uhapšene i optužene za napad.


 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije