Platila skoro 3.000 KM za ugradnju vrata: Nije mogla vjerovati kakav haos su joj majstori napravili

1
Radiosarajevo.ba
Platila skoro 3.000 KM za ugradnju vrata: Nije mogla vjerovati kakav haos su joj majstori napravili
Foto: Collage / Žena i vrata/Ilustracija

Jedna se Beograđanka požalila na društvenim mrežama na firmu koja ju je navodno prevarila s ugradnjom vrata za šta je platila 1.470 eura (više od 2.875 KM).

Naime, na Instagram stranici Serbia live Beograd pojavila se objava u kojoj ona upozorava ljude da paze gdje i od koga kupuju.

Beograđanka se na Instagramu požalila da su je vrata i njihova montaža koštali 1470 eura (više od 2.875 KM) te da je bijesna jer joj nisu na vrijeme poslali fiskalni račun. Osim toga, majstori su, kaže, objavili traljav posao.

BiH će ipak dobiti dvije milijarde KM: U zadnji čas dogovorena lista reformi

BiH će ipak dobiti dvije milijarde KM: U zadnji čas dogovorena lista reformi

"Ovim putem želim skrenuti pažnju svim ljudima da paze gdje kupuju i od koga. U oktobru su kupljena sobna vrata, pet komada čiji je iznos s montažom iznosio 1.470 eura (više od 2.875 KM). Osim što nismo na vrijeme dobili fiskalni račun na isti iznos, šaljem vam neke od fotografija kako izgledaju postavljena vrata" napisala je žena i dodala:

"Nakon jednomjesečnog dopisivanja i odlaženja u poslovnicu nisu ispoštovali ništa i nisu uvažili reklamaciju uz obrazloženje da je sve u redu i da je sve funkcionalno."

Beograđanka se požalila na vrata

Nezadovoljna žena objavila je i fotografije vrata na kojima se vidi da ugradnja navodno nije dobro napravljena.

"Slike koje sam objavila su iz kataloga kako je trebalo izgledati i iz mog stana kako su majstori napravili da možete uporediti što sam tražila i što sam dobila", napisala je u opisu objave, prenose srbijanski mediji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije