Plastični hirurg tvrdi da je "stvorio" savršenu suprugu

Radiosarajevo.ba
Plastični hirurg tvrdi da je "stvorio" savršenu suprugu
Philip i Anna Craft vjenčali su se 1997. godine, a nakon što je ona rodila njihova dva sina, dopustila mu je da radi s njezinim tijelom što želi.
anacraft2.jpeg - undefined

Plastična hirurgija sve je popularnija, a plastični hirurg Philip Craft tvrdi kako je on od svoje supruge napravio savršenu ženu. 

Philip i Anna vjenčali su se 1997. godine, a nakon što je ona rodila njihova dva sina, dopustila mu je da radi s njenim tijelom što želi. On joj je savjetovao da se podvrgne estetskim operacijama, no na to je pristala tek nakon što joj se tijelo promijenio od dvije trudnoće i poroda. 

anacraft1.jpeg - undefined
No, ona je dosad povećala dojke, imala liposukciju, podigla je stražnjicu, operacijom je oblikovala struk, podvrgnula se botoksu te napunila usne i obraze.

Iako to nije dopuštala kada je bila mlađa, sada ide pod nož kad god joj suprug to savjetuje jer tvrdi kako se osjeća mnogo sretnije zbog svog izgleda.

"Phillip voli uređivati svoje sportske automobile, namještaj, a pogotovo mene. Nakon što sam rodila dvoje djece, odlučila sam mu dopustiti da me uredi", kaže Anna.

Supruga mu je ujedno i hodajuća reklama za njegov posao u plastičnoj hirurgiji u Miamiju.

"Uvijek kažem pacijentima, ako želite znati koliko sam dobar hirurg, samo pogledajte moju suprugu. Anna je jako blizu savršenosti", kaže on.

Iako u početku nije niti razmišljala o plastičnim operacijama, nakon što je rodila prvo dijete, počela je mijenjati svoje mišljenje.

"Vidjela sam da moje tijelo više nije isto, a kada sam u njegovoj ordinaciji vidjela žene u 60-ima koje izgledaju bolje od mene, pomislila sam 'zašto ne'. Htjela sam se bolje osjećati", priznala je Anna.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije