Pijana stjuardesa putnicima: Ako vam pojasevi nisu dobro zavezani, naje**** ste

Radiosarajevo.ba
Pijana stjuardesa putnicima: Ako vam pojasevi nisu dobro zavezani, naje**** ste
Iako bi stjuardese trebalo da budu odgovorne za udobnost i sigurnost putnika u avionu, čini se da tu odgovornost ne shvataju ozbiljno baš uvijek.

Jedna od putnica na liniji iz Denvera prema Vilstonu i Sjevernoj Dakoti putem Twittera se požalila na stjuardesu koja je na posao došla, prema njenim rečima, pijana ili drogirana.

Sve je popratila fotografijama stjuardese koja je vidno pod uticajem opijata. Na njima vidimo kako u čudnom položaju sjedi na svom mjestu ili se gura s drugim putnicima.

U svojoj objavi Erika Gorman se zahvalila kompaniji na užasnom letu.

"Pijana ili napušena stjuardesa svima je ugrozila živote. Morala sam da odem do kokpita i da pozovem pilota da bi mu rekla da je izmakla kontroli. Posle leta su je čekale policija i hitna pomoć - napisala je ona.

Bez obzira na stanje u kojem se nalazila, stjuardesa je uzela mikrofon i poručila putnicima svoju verziju sigurnosnog upozorenja.

 Čitava epizoda privukla je još više pažnje s obzirom na to da se radi o kompaniji koja je do sad bila poznata po nekoliko skandala.

Osim što su jednom prilikom divljački izbacili putnika iz aviona, na njihovim letovima je uginulo nekoliko životinja među kojima su se našli štene buldoga i veliki zec.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije