Pet tipova žena koje muškarci ne podnose

Radiosarajevo.ba
Pet tipova žena koje muškarci ne podnose
Jeste li se pitali kakve cure dečki ne vole? Cosmopolitan donosi pet tipova žena koje muškarci ne podnose:

1. Tračerica i vječno “prigovaralo”
Žene koje negativno govore o drugima i omalovažavaju sve oko sebe definitivno će odbiti svakog muškarca. Dobro, svi ponekad imamo žutu minutu i prigovaramo, ali jedna je stvar raditi to ponekad, a sasvim druga ako to radimo 24 sata dnevno! Muškarci ne razumiju zašto žene imaju potrebu stalno nešto tražiti, prigovarati, “piliti” jer se vode jednostavnom logikom – ako mi nešto smeta, to ću sam promijeniti, a ako ne mogu, onda ću se maknuti!

2. Vječno opsjednuta dijetom
Ako vam je svaka druga rečenica: “Uh, rado bih to pojela, ali ima previše kalorija”, to će ga vrlo brzo otjerati od vas. A ako mu još počnete prigovarati u stilu: “Zašto piješ pivo, pa znaš da to deblja”, ekspresno će pobjeći od vas! Dečki vole kad su cure opuštene i prije svega znaju uživati u životu. To ne znači da ćete osam puta dnevno jesti ćevape između obroka, nego da jednostavno otpustite kočnice i prepustite se malim, umjerenim užicima…

3. Radoholičarka
Lijepo je da volite svoj posao, ali nema nikakve potrebe da drugima, a naročito dečku, punite glavu o rokovima, kolegama, šefu ili poslovnim prezentacijama jer će biti jasno da nemate nijednu drugu temu o kojoj biste razgovarali. Muškarca možda zanima, primjerice, što mislite o njemu, što biste željeli raditi kad ne radite, vaši hobiji, vaši stavovi. Ako želite imati dečka, vrijeme je da ne razmišljate isključivo o poslu nego da počnete živjeti…

4. Nezadovoljna rodbinom
Ruku na srce, rijetki su oni koji imaju savršenu rodbinu i ni s kim se nikad nisu posvađali te sa svima imaju genijalne odnose. Međutim, to nije razlog da konstantno pričate o tome i da ih pljujete. Ako nemate nešto dobro reći o rodbini, preskočite tu temu.

5. Mamice
Neke žene smatraju da sve znaju, pa se tako i ponašaju – poput vrhunaravnog savjetodavca! Imaju osjećaj da moraju čuti sve probleme ovog svijeta i, naravno, riješiti ih u trenu. Jer, tko bi to znao bolje od njih?! Toliko su opsjednute time da dečka stalno gnjave bezbrojnim pitanjima i sve će napraviti da mu udijele “mudar savjet”. Vratimo se u realni svijet: činjenica je da ni jedan dečko ne želi izlaziti sa svojom mamom!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije