Pet horoskopskih znakova koji nikada do kraja ne prežale svoje bivše ljubavi

0
Radiosarajevo.ba
Pet horoskopskih znakova koji nikada do kraja ne prežale svoje bivše ljubavi
Foto: Pinterest / Ilustracija / Ljubav

Neke osobe jednostavno imaju želju očajnički se vratiti bivšem partneru, čak i ako su sami prekinuli vezu.

Nerijetko još uvije gaje osjećaje prema svojim 'bivšima', makar bili u sretnoj novoj vezi. Ne kažemo da je ljubav prema bivšem 'prava', no nikad ih neće sasvim zaboraviti, sa sjetom se prisjećaju "njihovih" trenutaka, i oni će zauvijek imati mjesto u njihovu srcu.

Sigurno ti je poznat sljedeći scenarij: Neko je možda već našao novog partnera, ali još uvijek žali za svojim bivšim(a). Takve osobe i u mirnim trenucima razmišljaju o prošloj vezi i sanjaju o zajedničkom vremenu, čak i ako su sami prekinuli vezu i znaju da tu nema neke ozbiljne perspektive. Ovih pet horoskopskih znakova ima ovu doista nezdravu naviku.

Sramotno: Ambasador Rusije stao na stranu RS i vrijeđao Bosnu i Herecegovinu

Sramotno: Ambasador Rusije stao na stranu RS i vrijeđao Bosnu i Herecegovinu

Blizanci

Kada je riječ o spojevima, blizanci su uvijek zainteresirani, jer smatraju kako sigurno postoji neko ko je još slađi, duhovitiji i privlačniji. Ali, u jednom trenutku ovaj se horoskopski znak osvrne unatrag i mora shvatiti da je zbog hrljenja u novu vezu pustio neku sjajnu osobu da ode iz njihova života. Ali, jednom kada dođe vrijeme, blizanci nemaju izbora nego malkice za njima tugovati. I, uz malo sreće, učiti iz svog iskustva.

Rak

Budući da je ovaj vodeni znak izuzetno sentimentalan, nije čudo što s vremena na vrijeme pomisli na svoje bivše. Čak i kad su rakovi sretno zaručeni, ponekad ih preplave misli o prošlosti. Ali, što se rakovi više petljaju sa svojim novim voljenima, to im misli rjeđe odlutaju. Vjerni motu 'daleko od očiju, daleko od srca', rakovi će zaboraviti i svoje bivše partnere.

Jarac

Jarci vole snagu navike i stoga zamišljaju kako će u novoj vezi sve izgledati isto kao u staroj. A ako stvari ne idu kako se nada, ovaj zemljani znak brzo počinje sanjariti o povratku bivšem partneru. Ali, uglavnom brzo shvati da je ta veza stvar prošlosti s razlogom, pa osobe rođene u znaku jarca postaju sve zahvalnije za ono što imaju upravo sada - čak i ako je za to potrebno malo vremena i strpljenja.

Vodolija

Zapravo, vodolije vole sve novo, uključujući nove veze, ali iznad svega vole ono što ne mogu imati. Vodenjacima je još gore kad netko prekine s njima, jer tako oni nisu ti koji idu dalje. Samo još više žele svog bivšeg kada on ili ona nisu dostupni. To osobito otežava situaciju kada u novu vezu  uđe svakodnevica i više nema uzbudljivosti kao na početku.

Ribe

Ribe su vrlo emotivan horoskopski znak. Jako je malo prostora između sreće u novoj vezi i suza zbog stare veze. U glavi riba se stalno ponavlja svaki sretan trenutak dok na kraju svaki od njih ne bude prebrisan novim sretnim sjećanjima iz nove veze. A čak i ako ih se ribe kasnije sjete, to je samo nakratko prije nego ponovno uživaju u novoj ljubavi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije