Par slučajno pokazao tajni simbol swingera na plaži, a onda im je sve postalo čudno

1
Radiosarajevo.ba
Par slučajno pokazao tajni simbol swingera na plaži, a onda im je sve postalo čudno
Radiosarajevo.ba / Par na plaži

Linda i njezin suprug bili su na odmoru, a ljudi oko njih bili su pretjerano ljubazni, te im ništa nije bilo jasno. Prvo su mislili da su se samo našli u okolini s puno dragih neznanaca, a onda su saznali o čemu se zapravo radi, piše Mirror. 

Kada su shvatili pravu istinu, najprije su se nelagodno pogledali, a potom se krenuli smijati do suza. 

"Ispostavilo se da su mislili da smo swingeri jer smo ostavili takav dojam zbog naših kupaćih kostima s motivima ananasa", rekla je Linda u videu na TikToku.

Matursko veče udar na džepove roditelja: Koliko je novca potrebno izdvojiti za ovo slavlje?

Matursko veče udar na džepove roditelja: Koliko je novca potrebno izdvojiti za ovo slavlje?

Žena (52) doživjela srčani udar na festivalu svingera

Žena (52) doživjela srčani udar na festivalu svingera

Nije zapravo objasnila kako su otkrili o čemu se radi, i je li im prišao neko i ponudio grupni seks ili su to načuli od nekoga, pa je taj dio ostao nejasan. 

Naime, ananas je među swingerima znak želje da biste htjeli malo zamijeniti partnera, a ako se ananas stavi izvan kuće, to može značiti da se unutra održava svingerska zabava. Također, svingeri se inače identificiraju u javnosti noseći odjeću i druge predmete s uzorkom

Lindin video, u kojemu pokazuje kupaće kostime koje su nosili na plaži, prikupio je više od 4,3 miliona pregleda u samo četiri dana, a mnogi su korisnici bili zbunjeni ovom novom informacijom, kao i činjenicom da su swingeri za simbol izabrali upravo ananas. 

"Trebali su odabrati nešto drugo, ozbiljnije, stvari s ananasom su preslatke", napisao je jedan korisnik.

Linda je uz jedan komentar napisala da sada zbilja želi istražiti razlog zašto je ananas znak svingera, a drugi joj je korisnik odgovorio da je to "zato što je to voće nekad bilo znak bogatstva i gostoljubivosti".

@lindajeanw

Oops no one told me 🍍🍍🍍#notswingers #oops #pineapple #ididntknow #fy

♬ original sound - Jazzy Fizzle

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije