Pao s devetog sprata na automobil, digao se i pitao prolaznicu 'Šta je bilo'

1
Radiosarajevo.ba
Pao s devetog sprata na automobil, digao se i pitao prolaznicu 'Šta je bilo'
Print Screen / Muškarac nakon pada

Christina Smith (21) prolazila je 6. oktobra oko 10 sati ujutro ulicom u New Jerseyju. Odjednom, na BMW kraj kojeg je prolazila s visoke zgrade, s devetog sprata, pao je muškarac.

"Čula sam odjednom strašni 'bum'. Zvučalo je kao eksplozija. A onda su krenuli urlici i vrištanje. To je bio muškarac, ruka mu je bila sva krvava. Vikao je 'Šta se dogodilo?', rekla je Smith, piše 24sata.hr.

"Mislila sam, hvala Bogu živ je, vjerojatno je pomoglo to što je imao čupavu, debelu jaknu. Možda ga je ona zaštitila od dubljih rana", ispričala je Smith.

Ubistvo na Manjači: Muškarac ubijen udarcima u glavu, uhapšen osumnjičeni

Ubistvo na Manjači: Muškarac ubijen udarcima u glavu, uhapšen osumnjičeni

Pozvala je Hitnu, a muškarac je prevezen u bolnicu u teškom stanju.

Nesretni čovjek nije radio u zgradi i nije bilo jasno šta je radio tamo, rekli su radnici i svjedoci. Odbio je policajcima dati svoje ime.

"Upao je u automobil kroz krovni otvor, a zatim je izašao iz automobila i pao na tlo. Pokušavao je ustati, a ljudi su ga pokušavali natjerati da ostane dolje dok ne dođe Hitna", rekao je Mark Bordeaux (50), koji radi u zgradi.

"Tako je ostao tamo dok nije došla policija i Hitna pomoć. Ruka mu je bila slomljena, ali bio je pri svijesti", rekao je Bordeaux.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije