Ovo su najgore svekrve Zodijaka: Spremne da vam prirede horor

0
Radiosarajevo.ba
Ovo su najgore svekrve Zodijaka: Spremne da vam prirede horor
Foto: Pinterest / Svekrva

Odnos svekrve i snajke je oduvijek problematičan, ali svekrve rođene u nekim znakovima zodijaka su bez premca najgore.

Strijelac

Žene Strijelčevci kada se osećaju nesigurno mogu biti zatvorene i proračunate. Dakle, ako vam svekrva Strijelac stvara probleme u odnosu sa mužem, najlakši način da je u tome spriječite tako da joj pokažete ljubav i zahvalnost.

Muriz Memić nakon saslušanja u policiji: Ovo je sve farsa Hasana Dupovca

Muriz Memić nakon saslušanja u policiji: Ovo je sve farsa Hasana Dupovca

Ubrzo će se njeno toksično ponašanje promeniti na bolje. Ako se svekrva Strjelac osjeća zapostavljeno, njeno ponašanje moglo bi dramatično da se pogorša jer uživa u napetosti između sina i snajke.

Jarac

Iako Jarčevi nisu otvoreno agresivni, svekrve u ovom znaku ne bi intervenisale čak ni kada bi njihova pomoć mogla da okonča vašu svađu sa njenim sinom.

Ove svekrve potajno uživaju u svađama i često s velikim entuzijazmom prepričavaju daljnjoj rodbini detalje svađe kojoj su prisustvovale.

Ribe

Od pasivno-agresivnih sklonosti do sati provedenih u durenju, Ribe su u tome najbolje. S druge strane, ovo je obično vrlo miran horoskopski znak. Ribe ne stvaraju probleme osim ako nisu isprovocirane.

Dakle, ako vam svekrva Riba pravi probleme, verovatno osjeća da je ne cijenite dovoljno.

Lav

Majke Lavovi vole svu pažnju svoje djece.. Dakle, ako vaša svekrva u ovom znaku vidi kako joj sin provodi dosta kvalitetnog vremena s vama, vjerovatno je ljubomorna.

U takvim slučajevima neke svekrve izazivaju nesporazume između mladog bračnog para, koji s vremenom mogu dovesti do osjećaja nepovezanosti. To pak čini mamu povezanijom sa svojim potomcima, piše Pinkvilla.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije