Sladak, pufnast i neodoljiv: Ovo je bišon koji je osvojio Instagram

0
Radiosarajevo.ba
Sladak, pufnast i neodoljiv: Ovo je bišon koji je osvojio Instagram
Foto: Instagram / Bišon koji je osvojio Instagram

Mnoštvo je preslatkih pasa na Instagramu koji osvajaju svojom slatkoćom i simpatičnošću, a prava zvijezda društvenih mreža postao je i kovrčavi bišon koji na prvu izgleda poput najmekanije plišane igračke, ali on je pravi, pravcati psić i živi u Južnoj Koreji.

Neodoljivi bišon s izgledom flafaste pahuljice snježnobijele dlake živi s još jednim preslatkim psom i svojom vlasnicom koja na Instagramu dijeli svakodnevne dogodovštine svojih ljubimaca.

Kada sjedne u krilo vlasnice ili se zavali na kauču, ovaj bijeli slatkiš izgleda baš poput igračke i malog mekanog medvjedića.

Osnaživanje žena u BiH: Pokrenut projekat 'Ženski karavan za pravdu i pomirenje'

Osnaživanje žena u BiH: Pokrenut projekat 'Ženski karavan za pravdu i pomirenje'

Nije ni čudo da na Instagramu ima više od 142.000 pratitelja jer mnogi žele uživati u njegovoj slatkoći i na vrijeme vidjeti najnovije fotografije koje u trenu poprave dan i izmame osmijeh, piše Zadovoljna.hr.

Kovrčavi bišoni opisuju se kao minijaturni psi vrlo stabilnog karaktera. Bišon nije lajavac, vrlo je inteligentan i privržen te voli društvo, igru i maženje. Dlaku ove kovrčave loptice ne treba posebno održavati.

Kupati ga treba rijetko jer nema pseći miris čak ni kada je mokar, a za lakše održavanje preporuka je šišanje na kratko. Ali, ova neodoljiva zvijezda Instagrama zadržala je svoju pufastu dlaku koju njegova vlasnica lijepo održava.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije