Ovo je najsretniji horoskopski znak u julu: Iznenadna zarada, nova nekretnina i pravi izbor ljubavi

0
Radiosarajevo.ba
Ovo je najsretniji horoskopski znak u julu: Iznenadna zarada, nova nekretnina i pravi izbor ljubavi
Foto: Pexels / Horoskop

Mjesečni horoskop za juli 2024. godine donosi velike promjene svim znacima horoskopa.

Ovan je znak koji može da očekuje najviše sreće. U ovom mjesecu će se vladar znaka Ovna kretati kroz Bika, pa ako ste rođeni u znaku Ovna, onda bi trebalo da znate da to znači da će sfera finansija biti posebno aktivna u vašem životu.

Obično Mars (planeta Ovna) u Biku postaje sporiji, ali i tvrdoglaviji. Vjerovatno ćete više pažnje posvetite zaradi, ishrani, pa čak i sopstvenom samopouzdanju. Činjenica je da je dispozitor čvora ​​buduće karme sada u Ovnu, pa šta god da radite, sve će ispasti baš onako kako ste željeli.

Centar Istanbula zatvoren nakon što je guverner zabranio Povorku ponosa

Centar Istanbula zatvoren nakon što je guverner zabranio Povorku ponosa

Od 1. jula 2024. Crni Mjesec će se kretati kroz vaš partnerski sektor, a to znači da možete da uđete u svijetlu, ali pomalo zabranjenu romansu. Mlad mjesec 5. jula 2024. biće u znaku Raka, koji je u vašem slučajuodgovoran za vaše mjesto boravka.

Možda ćete dobiti sjajne vijesti u vezi sa stanovanjem, na primjer, pojaviće se kupac za stan ili ćete sami razmišljati o tome da prodate nekretninu. Često mlad Mjesec donosi novi ciklus.

U istom trenutku, Venera će biti u vašem sektoru nekretnina. Drugim riječima, vaš partner može da se useli kod vas ili ćete možda razmišljati o nekim zajedničkim planovima za kupovinu ili prodaju kuće. Za mnoge Ovnove najaktivniji period u romansi počinje 12. jula, kada Venera prelazi u znak Lava, praveći trigon prema vašem Suncu. Možete se zaljubiti ili se baviti novim hobijem ili sportom.

Sačekajte da vas bukvalno prekrije talas radosti. Ovo posebno važi za slobodne Ovnove jer od 20. jula 2024. trigon od čvora budućnosti do Venere donijeće vam zadovoljstvo zbog svega što radite! Ipak, retrogradni Saturn u julu vratiće vas u prošlost i na površinu će isplivati ono što je za vas bilo skriveno tokom proljeća, piše Mondo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije