Solomun premijerno u pulskoj Areni

0
Promotivni tekst
Solomun premijerno u pulskoj Areni
Foto: Pula Music Week / Pulska Arena (Pula)

Ove godine grad Pula i grad Sarajevo slave deceniju prijateljstva.

Prije deset godina, Grad Pula i Grad Sarajevo su potpisali ugovor o bratimljenju, kreairali neizbrisive veze i cross-kulturne saradnje, te shodno dugom prijateljstvu odlučili da ga proslave tokom Pula Music Week festivala.

Organizatori pulskog eventa, Insomniac i Alda Events zajedno sa Klabikom su uspostavili saradnju da podrže ovaj most prijateljstva i omoguće vjernim fanovima iz Bosne i Hercegovine da osvoje ulaznice za predstojeći festival PULA MUSIC WEEK te da uživaju uz svoje omiljene dj-eve na nevjerovatnoj lokaciji.

Elektroprivreda BiH objavila saopćenje: Od nedjelje promjene u tarifama električne energije

Elektroprivreda BiH objavila saopćenje: Od nedjelje promjene u tarifama električne energije

Pulska Arena (Pula)
Foto: Pula Music Week: Pulska Arena (Pula)

Pula i istarski poluotok krajem juna i početkom jula (30.06. - 06.07.) na Pula Music Week festivalu će ugostiti ljubitelje vrhunske zabave iz preko 60 zemalja svijeta , a očekuje se preko 100.000 posjetilaca.

Čak 30 aviona i šlepera tehničke opreme kreće prema Puli i Istri iz Amsterdama, Londona, Frankfurt i Praga.

Popis izvođača koji će zabavljati velik broj domaćih i stranih posjetitelja je impresivan.

U antičkom ambijentu pulske Arene - tijekom sedam dana festivala očekuju nas atraktivni nastupi nekih od vodećih svjetskih DJ-eva poput Solomuna, Peggy Gou, Disclosure-a, Tale of Us, Borisa Brejche, Charlotte De Witte i Black Coffee-a.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Najnovije