Ovi znakovi nikad ne pokazuju osjećaje: Od partnera očekuju da im 'čita misli'

0
Radiosarajevo.ba
Ovi znakovi nikad ne pokazuju osjećaje: Od partnera očekuju da im 'čita misli'
Arhiv / Ilustracija

Postoje znakovi zodijaka koji manje-više jasno izražavaju osjećaje, ali postoje i oni koji nisu ni blizu tako otvoreni.

Prema astrolozima, ova tri znaka se ističu jer potiskuju osjećaje više od bilo koga drugog.

Škorpion

Suljagić odgovorio Dodiku: "Kapije mezarja i Memorijalnog centra Potočari će biti zatvorene 2. maja"

Suljagić odgovorio Dodiku: "Kapije mezarja i Memorijalnog centra Potočari će biti zatvorene 2. maja"

Škorpioni su povučeni, iako ne izgledaju tako. Teško im je verbalizirati svoje emocije, pa često mogu djelovati hladno i bezdušno.

Što se tiče priznanja ljubavi, oni uglavnom očekuju da 'druga strana' zna što im je u srcu i da im pročita misli i osjećaje. Također, imperativ im je da osoba koja im se sviđa ili ona s kojom su u vezi ili u braku bude direktna.

Strijelac

Strijelci nisu pretjerano ljubazni i otvoreni u komunikaciji. Nije im ugodno pokazati svoju naklonost nekome, ma koliko ga duboko voljeli. Svoje osjećaje izražavaju sramežljivo, a kad je romantika u pitanju uvijek su zabrinuti, piše Story.hr.

Riba

Ljudi rođeni u ovom vodenom znaku često ne žele priznati što osjećaju ni sebi, a pogotovo ne osobi u koju su zaljubljeni. Umjesto razgovora o emocijama, žele da se njihov odnos temelji na razumijevanju i nadaju se da će druga strana 'pročitati' kako se osjećaju.

Ako se viđate s muškarcem rođenim u znaku Riba, nemojte očekivati da će vas zaprositi – voljet će vas do neba, ali teško ćete prijeći preko poznatog pitanja: 'Želiš li se udati za mene?'.

S druge strane, žene Ribe će svaki slobodan trenutak moći provesti s vama mjesecima, ali vam nikada neće reći da im se sviđate – na vama je da to sami 'pročitate'.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije