Ovi su horoskopski znakovi najgori u krevetu

Radiosarajevo.ba
Ovi su horoskopski znakovi najgori u krevetu
Često se čuje da su Škorpije najvatreniji znakovi u krevetu, no znate li koji znakove prati loš glas kada je riječ o seksu?

Ovo su tri najgora horoskopska znaka u krevetu.

Blizanci

Muškarci u ovom horoskopskom znaku znaju biti veoma hvalisavi i sebični, što se najviše iskazuje u krevetu. Iako će se hvaliti da nema nitko bolji od njih, kada dođe do akcije ili odustaju ili se i dalje prave važni. Njihova sebičnost će cijelu stvar svesti na jedva dvije minute i ne pretjerano pamtljiv događaj. Kod ženskih pripadnica ovog znaka, stvari su ipak drugačije, osim ako traže jako, jako, jako dugu predigru.

Strijelac

Karakteristike muškaraca Strijelaca su avanturizam i eksperimentiranje, dok kod žena Strijelaca to i nije baš tako. One vole tradicionalno, bez imalo eksperimentiranja. Kada nisu raspoloženi, Strijelci samo žele da cijela stvar završi čim prije, a zatim bježe glavom bez obzira. Nekad prekinu sve i usred samog seksa.

Ribe

Iako mnogi astrolozi ne žele ubrajati emotivne i nježne Ribe u znakove koji su loši u seksu, njih u tu skupinu ubraja nešto veoma specifično. Žene Ribe u krevetu, ali i u ljubavi, grizu i provociraju više čak i od agresivnih Škorpija, a sve zbog toga da u partneru izazovu neku vrstu agresije te da provjere koliko daleko mogu ići. Ribe prizivaju sadizam jer su u svojoj suštini mazohisti. Ribe seks često namjerno unište zbog svoje neprestane želje da pate.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije